Finest Awards ikväll.

14:58

Jag sitter i en hotellreception i Stockholm med en kopp kaffe och tittar på folk som stressar förbi. Om ett par timmar ska jag ha ett kundmöte och när det är över ska jag svida om. Klädsel: Fest/Cocktail, stod det på inbjudan. Jag vet inte hur mycket coctailklädd jag kommer att bli, men det får duga.

Det är galakväll på Café Opera och Finest Awards ska delas ut. Det är nästan precis tre år sedan jag var på en bloggala förra gången. Då gällde det Aftonbladets "Stora Bloggpriset" ut och jag vann kategorin jag var nominerad i. Fantastiskt roligt och smickrande! Men det blev också en märklig kväll som gjorde att jag i efterhand insåg att behövde slå av lite på takten och prioritera om saker och ting.

Det känns mycket bättre nu på många sätt. Jag har gjort förändringar, är noga med att ge mig tid för återhämtning (även om jag slarvar lite ibland), försöker tacka nej till vissa saker och valde till exempel att bara jobba fyra dagar i veckan när chansen dök upp i samband med att jag bytte jobb.

Den här gången ska jag inte svimma. Det ska bli kul att träffa en massa människor jag bara haft kontakt med via bloggar och Twitter och jag ska njuta av kvällen. Jag är jätteglad och rörd över att ni nominerat mig och att ni röstat på mig, och jag vill passa på att tacka tusenfalt för det. Men jag hyser inga stora förhoppningar om att vinna. Heja Abbe har några år på nacken och nyhetsvärdet är inte lika stort som det var för tre år sedan. Dessutom är det några riktigt stora drakar som är nominerade även i min kategori.

En kollega på jobbet gjorde mig uppmärksam på att det tydligen går att spela på resultatet på Betsson.se. Haha, crazy! En slant på mig ger tio gånger pengarna. De oddsen känns nog rätt rimliga.

6 kommentarer

 1. Lycka till mannen! Hoppas du vinner ;)
  /rasmus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Raz! Då får vi ta en bira ihop nästa gång du är i Sverige. Eller förresten, det får vi göra i vilket fall som helst.

   Radera
 2. Även om du inte vinner kategorin så är din blogg #1 för mej och många många andra ! (men jag tror du vinner finest oxå!)
  Lycka till !!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, det värmer att höra detta. Mycket!

   Radera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.