Rösta på pappabloggar.

23:23

Penny frågade om jag ville vara med i en liten tävling på hennes blogg. Klart jag ville. Man kan rösta på månadens pappablogg, och Heja Abbe är en av de sex kandidaterna. Kanske ett bra tillfälle att upptäcka fler pappor som bloggar om ni är sugna på det.

Egentligen är sådana här omröstningar lite orättvisa tycker jag. Alla säger till sina läsare att rösta på just deras blogg, så de som har få läsare har aldrig någon chans mot de stora. Jag känner till några av de andra men har inte koll på alla, eller hur många läsare de har. Men jag anar att ni kanske är fler än de andra bloggarnas läsare. Därför tycker jag så här: min blogg läser ni ju redan, så kolla in de andra fem bloggarna först. Rösta sedan på den ni tyckte var bäst. Kanske läser ni dem redan, kanske hittar ni en ny favorit.

Nr1: Förortsfarsan.
Nr2: Zkogen.
Nr3: Så där lagom kul.
Nr4: Utlandspappan.
Nr5: Fredrik Hallgren.
Nr6: Heja Abbe

Klicka in på Pennys tävling och rösta på din favorit i kommentarsfältet. Man har bara en röst var och måste ange sin mail eller bloggadress för att rösten ska räknas. Och bli inte orolig om din kommentar inte syns. Penny har valt att dölja dem tills tävlingen är avgjord. Det blir mer spännande så.

Då håller jag tummarna så länge.

Andra bloggar om , , ,

14 kommentarer

 1. Imponerande ödmjukt att du uppmanar alla rösta på den blogg dom gillar. Inte alls som mig. Jag försöker aktivt smutskasta er andra för att vinna några röster...

  I alla fall trevligt att få göra bekantskap med din blogg. Jag har hört om den tidigare men aldrig läst. Det kommer jag att gör nu...

  SvaraRadera
 2. Fredrik: Man kan aldrig vara säker.

  William: Haha, klart du ska smutskasta! Det är bara det att jag var med i några sådana här tävlingar när min blogg var ny och mötte föräldrabloggar som hade tretio gånger fler läsare än jag så jag var chanslös. Då tappar det sin poäng. Nu misstänker jag att det är Heja Abbe som har flest läsare. Så ... eh ... äh va fan, klart jag vill vinna!

  SvaraRadera
 3. Du är ju bara fantastisk :) Och jag tror allt du vinner. Lite avundsjukt brukar jag se att du oftast får fler kommentarer än jag har läsare per dag... ;)
  Lycka till i tävlingen!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 4. Mycket fint att du skrev så, men hälften av de som röstat än sålänge är bara mina läsare ;)

  En tvist till, det är jämt, ingen leder stort än ;)

  Så vill man vinna? I bloggtävlingar och kärlek är allt tillåtet, ha ha ha!


  Lycka till killar


  Penny

  SvaraRadera
 5. Jag gjorde som du skrev, gick in och läste lite i de andras bloggar. Men det blir bara ännu mer tydligt hur bra du är, så min röst går till dig!

  SvaraRadera
 6. Tycker det är grymt kul att det äntligen visas upp mer just pappabloggar i bloggsfären.
  Vi är inte många så för min del är det riktigt kul att få just tips o kolla in andras pappabloggar.

  Man är ju inte ego o lägger sin röst på sig själv, skall ju vara ärlig så har lagt min röst på dig. Heja Abbe blogger är klart den bästa pappabloggen.

  SvaraRadera
 7. Gjorde som du uppmanade och läste de andra bloggarna för att bilda mig en rättvis uppfattning. Men det hela gjorde bara det ännu tydligare - din blogg, ditt sätt att skriva och behandla det svenska språket samt bjuda in läsaren överglänser de andra tusenfalt :-) Jag läste ett enda inlägg på din blogg för länge, länge sen och fastnade. Var tvungen att läsa allt från början; grät, skrattade, hurrade, ojade, hoppades, trodde och inspirerades och har fortsatt med alltihop ända sedan dess. Den känslan får man sällan där ute i bloggosfären och för mig kommer du alltid att vara den främsta av dem alla.

  Heja Abbe och heja Abbes pappa ;-)

  SvaraRadera
 8. Kan bara instämma med Tina och Nina!!! Exakt så är det!!
  Lycka till i tävingen!
  Maria i Karlstad

  SvaraRadera
 9. Jag gjorde som du sa, kollade in dom andra och valet är lätt!!! HejaAbbes-pappablogg! Du är bäst. Jag är ingen stor blogg-konsument, men efter att ha läst ett par av dina inlägg och kollat dina FINA bilder är jag fast!! Så skönt och mysigt och allvarligt att titta in hos dej ibland. Nu ska jag surfa iväg och rösta på dej :-)
  Karin

  SvaraRadera
 10. Jag gjorde som du sa, läste de andra bloggarna lite innan jag bestämde mig. Klappat å klart, visste att jag skulle välja din blogg iaf, å så blev det! =D

  Heja er!

  SvaraRadera
 11. Hittade den här bloggen alldeles nyligen, och idag har jag äntligen hunnit läsa alla inläggen från början till slut. You stole my heart! Men naturligtvis vill jag vara rättvis och kikade in på de andra pappabloggarna. Det hjälpte inte - jag är ohjälpligt partisk.
  Heja Abbe!

  SvaraRadera
 12. Här märker man vilken slags person du är. Du har inte glömt hur det är att vara mindre bloggare. Hur man hoppas, blir glad för den lilla ökningen i trafiken osv. Och så förlorar man, megastort. *s*

  Tack för att du ger de andra en chans att åtminstone bli lästa, sedda.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.