Skriv något snällt till Linda.

17:24

Det är inte rättvist. Först kämpar de som galningar med att försöka få barn, sedan ger de sig in i IVF-cirkusen. Den är jobbig, det har vi förstått inte minst av efter hennes egna beskrivningar. Och så tar det sig. Ett litet pyre börjar växa där inne och den nio månader långa längtan börjar. Och med den illamåendet.

Jag minns så väl hur jävla illa min fru mådde, både när vi väntade Abbe och hans storebror. Hon kräktes så gott som dagligen i mer än ett halvår, och jag tyckte så himla synd om henne. Samtidigt står man som man ganska hjälplös bredvid och försöker lindra så gott man kan. Ett arbete förenat med livsfara när man har med en hormonstinn kvinna att göra.

Jag trodde knappt det var möjligt men Linda verkar ha dragit ett ännu kortare strå. Hon har kräkits så mycket att hon nu blivit inlagd på sjukhuset med dropp för att få i sig näring. Uff.

Kan ni inte gå in på hennes blogg och skriva något fint som han kan läsa när hon kommer hem igen? Det kan hon behöva.

8 kommentarer

 1. Är redan gjort :D
  Stackars tös.

  SvaraRadera
 2. Tänk att man kan oroa sig så för en människa man egentligen inte känner irl, jag grubblar mig grå över hur det går för henne!

  SvaraRadera
 3. Och killar hävdar att förkylningar är nåt att lida för.

  http://www.youtube.com/watch?v=6AdFdmE9A84&

  SvaraRadera
 4. Enligt "Monas Universum" är det till och med snäppet värre...
  Linda verkar ha kräkts sönder magen ... så - MÅNGA supersnälla ord är nog helt rätt medicin ;-)

  SvaraRadera
 5. Been there, done that. Går in varje dag før att se om hon ær hemma igen. Kommer just från hennes blogg, men inga livstecken. Hoppas bara de tar væl hand om henne!!!

  SvaraRadera
 6. Jag gick ner ca 7kg på en vecka och blev inlagd.Det är för jävligt att inte tåla sin egen saliv, utan jag var tvungen spotta ut den hela tiden, för att jag inte kunde svälja ner den. Det gällde att ha nån stans att spotta. I mitt jobb i skolsalen gick jag till vasken och blomkrukorna. Hemskt!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.