Tajming.

22:20

I övermorgon är det storebrors tur att tillsammans med de andra barnen på skolan få sin första spruta med vaccin mot den nya influensan. Eller svinis som folk kallar den.

Nu ligger han nerbäddad med feber och illamående. Dumt.

Jag hade skrivit de fyra raderna ovan och skulle precis klicka på "publicera inlägg" när jag hörde ljud från killarnas rum. Jag sprang dit och då Abbe hade kräkt ner hela sängen.

Några timmar, en tvättmaskin och två hinkar senare verkar det lite lugnare med Abbemannen. I alla fall just nu. Men storebror ligger fortfarande som en tickande bomb i sin säng. Jag anar att det kan bli en spännnde natt.

Andra bloggar om , , , , , ,

11 kommentarer

 1. Grattis till en förmodligen sömnlös natt!
  Här hemma har vi bara en massa Prat i sömnen som håller en vaken om nätterna.

  SvaraRadera
 2. Åh, stakkars dere, de var da en maximal otur,att bli syk ,innen vacination, Mine 3 er ikke over 3år,,da ska vi ju vänta, men jeg syns motsättningerna er så digra här, Vet ikke hur man ska göra,vore morsomt og få samme besked i Norge.Suck! Ha de , hilse fra hedda

  SvaraRadera
 3. Hej! Idag var jag på föreläsning i Mariestad, där pratade föreläsaren om dig och Abbe och gjorde reklam för boken som släpps den 3:e December...jag i min tur gjorde reklam för din blogg ;-)
  Hoppas barnen kryar på sig snabbt! *kramen*
  /Ellen (tooba) Hagerö

  SvaraRadera
 4. Här ha vi också en "skol-spruta" planerad på onsdag och som ett brev på posten kom febern i söndags ... MEN han är feberfri nu på morgonen så nu håller jag tummarna att det var något annat.

  SvaraRadera
 5. Oj stackars liten! Hoppas natten blev bra trots allt och att lilla Abbe mår bättre nu!

  SvaraRadera
 6. Stackars er - det verkar gå vinterkräksjuka som en farsot just nu. Tycker mig höra om det lite här och var. Som om det inte vore nog med svineriet.
  Nu är det snart dags för Abbe och ni övriga att komma och hälsa på oss. Killarna längtar efter kusinerna.

  SvaraRadera
 7. Krya på er kompisar
  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Jag är inte ofta här men när jag är det så sitter jag med en kopp te och läser inlägg efter inlägg,med tårar i ögonen. Inte för att det är så sorgligt utan för att du skriver om det enkla, så enkelt men så j-a bra.

  SvaraRadera
 9. Å, stackars små liv. Hoppas att de kryar på sig riktigt fort. Och att inte mor och far också blir sjuka.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.