Abbes beundrarinnor

19:34

Det är så mysigt. Abbe har två tjejer i fjärde klass som gillar honom väldigt mycket. Så söta. De väntar på honom när han kommer till skolan på morgonen med high five och kramar. Och de kommer med små presenter, teckningar och saker det gjort i slöjden. Och Abbe gillar de här tjejerna väldigt mycket tillbaka.

För ett tag sedan fick Abbe små figursågade bokstäver som en av dem hade gjort i träslöjden. Fina, eller hur?

9 kommentarer

 1. Ser Barbapappas vinjett framför mig... Mycket fina bokstäver!

  SvaraRadera
 2. Så gulligt och vilken fin present Abbe fick av sina beundrarinnor! Går Abbe i förskoleklass eller "riktiga" skolan nu? :)

  SvaraRadera
 3. Abbe går i förskoleklass nu. Men det är samma skola ändå upp till femte klass.

  SvaraRadera
 4. Fint!

  Är tjejerna beundrarinnor i ordets kärleksantydande bemärkelse eller är gillar de honom som kompis? Jag bara funderar på om formuleringen sett likadan ut om det varit två killar som fäst sig vid er lille filur, kramats, high five:at och fixat bokstäver.

  Ganska mycket kontakt mellan barn av olika kön får omedvetet en heterosexuell kärleksstämpel på sig, även om de inblandade inte tänker så själva eller känner så.

  Jag funderar bara. (Menar inget illa, även om man säkert kan tolka det så om man vill.)

  SvaraRadera
 5. Tänk att han har blivit så stor! :) Det låter bra att det är samma skola i flera år framåt som gäller nu, då jag anser att det är viktigt för att främst de barn med "särskilda behov" (men även för andra barn) ska få känna sig trygga med en miljö och pedagoger som de känner igen. Hoppas Abbe trivs i förskoleklassen? :)

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jättefina bokstäver! Jag tycker det är så rart när äldre barn månar om de yngre. Vår dotter som är 10 har turen att ha både en väldigt snäll storebror på 13 år och också brorsans kill- och tjejkompisar som hejar på henne och låter henne vara med och hoppa studsmatta, spela Tv-spel och lyssna på musik. Hon i sin tur är också gullig mot yngre barn. "What goes around comes around." eller "I'm wearing the smile you gave me" . Kram! /Ulrika

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.