Stöd musikhjälpen.

20:29

Ni har väl inte missat att Musikhjälpen är igång hoppas jag. Ett fantastiskt arrangemang. Redan nu har de lyckats samla in över 2,5 miljoner kronor sedan i måndags. Förra året blev summan över 12 miljoner när veckan var slut. Det är maffigt.

Abbe och jag vill såklart också hjälpa till om vi kan så vi har startat en insamling som du hittar om du klickar här. Om du vill hjälpa Abbe och mig att hjälpa Musikhjälpen att samla in pengar så att flickor världen över ska få gå i skolan kan ni klicka in och skänka en liten peng.

Tack.

5 kommentarer

 1. Bra initiativ - kruxet är att det finns SÅ många organisationer som man vill stödja och att det tyvärr inte går att hjälpa alla...kan ibland få "dåligt samvete" för att man inte förmår hjälpa fler...
  Bilderna från Ågrenska väcker betingade reflexer ska du veta...
  Försök koppla av nu tiden fram till jul,
  mvh
  Niklas, tjejernas pappa

  SvaraRadera
 2. Grattis! Det var just du som fick mig att få tummen ur och skänka lite pengar.

  SvaraRadera
 3. För ett år sedan hittade jag din blogg tack vare musikhjälpen. Sedan dess har jag läst vartenda inlägg, från det allra första tills idag. Givetvis kommer jag stötta musikhjälpen i år igen och är också tacksam för att de ledde mig hit!

  Tack för många härliga små berättelser, och lycka till i framtiden!

  SvaraRadera
 4. Åh, det finns så mycket man vill hjälpa till med! Förutom Musikhjälpen så har jag i veckan skickat mitt bidrag till Skitungarna (http://www.skitungarna2011.blogspot.com/) vars blogg jag verkligen tycker att Ni alla bör besöka! Kram!

  SvaraRadera
 5. Med några klick så gick 50 kr till Musikhjälpen i Abbes namn imorse. Men nu kommer jag inte åt er insamling. Snälla fixa, annars kan jag inte sprida vidare!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.