Ågrenskaveckan i bilder.

22:514 kommentarer

 1. Ååhhh - hus/bryggbilden var fantastiskt fin.
  Som vanligt levererar du bilder som känns,
  - bilder i världsklass.

  SvaraRadera
 2. Å, kul att läsa om er vecka på Ågrenska! Inte minst för att jag ju själv jobbat där en massa somrar och helger under många år och för alltid kommer ha en särskild plats för Ågrenska och alla Ågrenska-barn i mitt hjärta.

  Jag är ju journalist och har faktiskt alldeles nyss blivit erbjuden att skriva nyhetsbreven som görs efter varje familjevecka. Jag skulle egentligen ha startat den här veckan, men var i Japan och fick därför ge bort uppdraget till min kollega Martin. Synd, hade gärna träffat Abbe och er efter att ha läst om er på bloggen i flera år.

  Kul att Ågrenskaveckan var givande i alla fall!
  Hälsningar Johanna

  SvaraRadera
 3. Vilka intressanta inlägg om er vistelse på Ågrenska. Det kommer att vara en vecka i vår ang vår pojkes syndrom vilket är fantastiskt...men dyrt. Vet du om alla deltagare finansierade resan själva eller kan man få nåt bidrag?
  Tack för en fin blogg!

  SvaraRadera
 4. Hej:)
  jag följer er på blogg, vilket är väldigt roligt. Jag skulle vilja ha eran adress, skulle vilja skicka en julklapp till killarna. Min syster har precis gjort ett barn album som hon har producerat själv. Jag vet ju att killarna gillar musik så tänkte det kunde vara en kul grej.
  MVH malin håkansson( skidläraren) malinhakansson13@hotmail.com

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.