Öppning.

08:44

Det skedde en liten kissolycka i Abbesängen i natt. Jag lyfte upp Abbe för att hjälpa honom till en torr pyjamas och byta lakan i sängen. Medan jag lirkade av den blöta pyjamasen hörde jag Abbe mumla, mer eller mindre sovande, "i morgon får man öppna första luckan".

Det gäller att behålla fokus på saker som är viktiga i livet.

7 kommentarer

 1. Lotta i Göteborg1 december 2011 kl. 10:33

  Underbara unge! Han har koll på vad som är viktigt i den åldern. Det är något magiskt med adventskalendern.

  SvaraRadera
 2. Precis så, det är så rätt att inte fokusera, älta eller straffa, för små olyckor händer ibland. Ni är bäst!

  SvaraRadera
 3. Men ååååh! Jag älskar Abbe. Önskar jag vore sisådär 13 år yngre, så jag kunde gifta mig med honom.

  SvaraRadera
 4. Absolut! Abbe har så rätt så. :)
  Mvh Johanna

  SvaraRadera
 5. Känner igen det där. Vår lille goskille har köpt en legokalender på ICA Maxi. Det gick helt enkelt inte att gå förbi högen med de dubbla frestelserna: luckor att öppna OCH lego! Och han har tålmodigt väntat sedan dess. Ofta påminner han oss om att han har en legokalender, och så går han till köksalmanackan och pekar på dagens datum och på 1 december för att visa hur lång tid det är kvar till dagen L, som i Lucköppning. Eller Legokalender. Eller Lycka!

  I eftermiddag smäller det!

  Och i bokhyllan står fortfarande 24 pyttesmå legofigurer från förra året.

  SvaraRadera
 6. Fina kille! Vore kul att höra vad killarna så småningom tycker om julkalendern på svt, ifall de kollar på den :-) jag tycker den verkar supermysig!

  SvaraRadera
 7. Underbart. Sist min fyraåring hade kissolycka vaknade hon knappt till under pyjamasbytet. På morgonen undrar hon var prinsesspyjamasen är och jag säger "det råkade ju komma lite kiss i den i natt" varpå hon utbrister: "mamma, var det du som kissade på den?"

  Hmmm, tror inte det ;)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.