Storebror analyserar rockmusikens språk.

22:53

I bilen på väg till förskolan idag:

– Pappa, har du tänkt på att ordet "fire" ofta använd i rockmusik?
– Va?! ... haha, ja det har du nog rätt i när jag tänker efter.
Kåsomeejki friiiiii, inalaaana faaajer. Storebror sjunger ett exempel ur en rockschlager.
– Just det, älskling. Vet du vad fire betyder?
– Eh. Näe.
– Det betyder eld.
– Gör det? säger storebror och sitter tyst och funderar en stund. Så fortsätter han: Där ser du, då är ju fire med i "I lågornas sken" också.

Andra bloggar om , , , , ,

8 kommentarer

 1. han gör mig förbluffad vareviga gång du publicerar hans kommentarer. Han är typ extremt smart, när jag var i hans ålder så petade jag i näsan och hatade att duscha. Jag analyserade iallafall inte ord. Maybe he's the new Einstein! :D

  SvaraRadera
 2. Haha. Han kör inte "Sex on Fire" med Kings of Leon? Blir lite marigt att förklara texten där.

  SvaraRadera
 3. en liten tänkare minsann!

  SvaraRadera
 4. tänkte skriva exakt samma sak som stellan =)

  SvaraRadera
 5. Hej Abbe och Abbes pappa! Ville bara säga hej och säga att ni varit ett oerhört stöd genom våran resa! Jag kommer ihåg när Josefine berättade om din blogg när det var som värst för dem med Freja, jag läste och tittade på den fina filmen från iva-tiden..många tårar. Nu känns allt bättre och jag blir så rörd när jag ser Abbe, han och Freja är sååå lika! Kram på er från Frejas moster Jennie

  SvaraRadera
 6. Haha. Jag längtar till tiden för de härliga susförnuftiga kommentarerna men njuter för tillfället av -det allt mer nyanserade- gurglet från en 4 månaders plutt.

  SvaraRadera
 7. Hur gammal är den här pojken? :O Är han i förskoleålder är jag väldigt imponerad.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.