Måndag morgon.

09:50

Om en liten stund är det hjärtmottagningen som gäller. Ett vanligt rutinbesök – mätas, vägas, EKG, ultraljud och ett litet stick i fingret – som vi gjort så många gånger tidigare.

Men. Jag anar oråd. Vid senaste undersökningen flaggade de för att det började se trångt ut vid lungartärterna. Och så var det det där med att jag tycker att Abbe verkat tröttare på sistone. Så kanske är besöket mer åt ödes- än rutinhållet. Kanske får han sin dom – ett nytt ingreep på hjärtat. Suck.

Å andra sidan. Då får äntligen plastikkirurgerna det besked de väntat på.

Andra bloggar om , , , , , , , ,

13 kommentarer

 1. Vi håller tummarna!!!!!!!!!!

  Farmor o. Farfar

  SvaraRadera
 2. Usch... Man brukar ju känna sånt där på sig. Jag hoppas du har fel men samtidigt är det jobbigt att gå och fundera över vad det då skulle kunna vara som var på tok. Fy vad jobbigt! Jag håller tummar och tår!

  SvaraRadera
 3. Oj, vad jobbigt. Skickar en hälsning, och om ni kan, passa på att läsa/se/lyssna till Nalle Puh och den blåsiga dagen. Passar bra idag.

  SvaraRadera
 4. Åh. Jag tänker på lille Abbe och er.

  SvaraRadera
 5. Tänker på er!
  Lycka till!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 6. Lycka till!
  Ni är starka, och det finns många som tänker på er!


  Tack för en fantastisk blogg.

  SvaraRadera
 7. Hur gick det?

  Tänker på er och hoppas på det bästa så klart ;-)

  SvaraRadera
 8. Heja Abbe. Hoppas det gått bra. Så bra det kan.

  SvaraRadera
 9. Hoppas allt har gått jättebra idag.

  SvaraRadera
 10. Hoppas allt gått bra idag och det är faktiskt lite oroande att du inte skrivit nått än. Som trogen läsare och barn i samma skede så lever vi oss lätt in i er situation så ni ska veta att vi håller tummar och tänker på er. Kram på er.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.