Äggost – så blev den.

17:15

Jodå, det blev en smaskig  äggost och den blev dekorerad med hjälp av en utskrift från datorn, en skalpell och lite kanel. Se nedan.

Och idag blev det till och med en liten tur med cykeln i skogen. En försiktig (med tanke på revben) men fin i vårsolen. Det gjorde bara pyttelite ont, och bara ibland. Men var i hela världen tog konditionen vägen?6 kommentarer

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Konditionen kommer säkert snart tillbaka :-)

  SvaraRadera
 3. Hej igen,
  Det har gått ett tag sedan jag tittade in, länge sen jag överhuvudtaget gjorde ett nedslag i någon blogg. Men nu kollade jag runt lite och blev uppdaterad om era senare förehavanden. Konstigt, men jag har insett att jag läser blogg(-ar) när jag känner mig lite down, när glädjen tycks ha övergett mig för andra, mindre angenäma känslor. Livet. Outgrundligt.
  Hoppas att du återfår konditionen och att ni får må bra allihop!
  Mvh
  Niklas

  SvaraRadera
 4. Var e björnbärssylten???

  SvaraRadera
 5. Vad estetisk du är! Fin äggost. Har aldrig smakat detta fenomen, är det alls likt småländsk ostkaka?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.