Panerade flingor.

22:50

Storebror älskar vaniljyoghurt med flingor. Helst K-flingor som han kallar dem (dvs Special K), hemmagjord müsli eller möjligen Corn Flakes. Men för ett tag sedan fick han syn på en sån där multipack med Kellogs alla barnflingor i små förpackningar i "hotellstorlek", och ville gärna att vi skulle köpa och prova.

Fast om sanningen ska fra är han sådär halvimponerad än så länge. Ingen smak har blivit någon ny favorit. Idag hade turen kommit till att prova Frosties. Han smakade, rynkade lite på näsan och sa:

– Dom här är liksom panerade i socker.

Bra beskrivning, men oväntat ordval från en femåring kan jag tycka. Eller förresten, jag kanske borde vara van?

Andra bloggar om , , ,

9 kommentarer

 1. Han har verkligen en poäng där! =)

  SvaraRadera
 2. Följt den här bloggen några dagar nu och måste säga att du är en toppen pappa! Keep it up.

  / besök gärna min blogg www.eastendboy.blogg.se - Dikter från den andra sidan

  SvaraRadera
 3. Men det är trots allt ganska bra att man kan smaka sig fram till sina flingfavoriter och inte är tvungen att köpa stora paket (som sen blir liggande) - även om kilopriset blir svindlande högt på de små förpackningarna. Jag minns att vi gjorde egen müsli i perioder när barnen var små och de fick göra sina egna blandningar. Det var populärt! Och idag finns det ju ett enormt utbud av flingor och frön och torkade frukter.

  SvaraRadera
 4. Tack så jättemycket Abbes pappa! :D

  Det stämmer alldeles utmärkt. Jag satt faktiskt i kassa två igår. Kul att du kände igen mig.. Så ni bor också här i Lerum? Starkt att två lerumsbloggar ligger sådär i topp på Bloggportalen.

  SvaraRadera
 5. Det är bara en tidsfråga innan Nobeljuryn hör av sig. :-)

  SvaraRadera
 6. Ja, van borde du ju vara vid detta laget! För smart är han ju din schackmästare! ;-)

  SvaraRadera
 7. Vi är vana men ständigt lika imponerade. Att en femåring ens känner till ordet panerad, och sedan även kan använda det i rätt sammanhang - otroligt!

  SvaraRadera
 8. Hej Abbes pappa!
  Jag har nyligen kommit i kontakt med din blogg och vill bara säga att jag tycker den är jättefin! Och den berör på djupet!
  Vilka kämpar ni är!

  Vänliga hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 9. Ha ha,såna flingor har vi oxå hemma nu.
  Som tur är går inte de i choklad hem särskilt väl:)
  Hemma hos oss kallar lillkillen special K frö "morfars flingor" för dom äter morfar :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.