Repris #2.

19:12Okej. När jag nu ändå är igång och kör gamla repriser från förra året vid den här tiden. Här kommer en till.

Den här lilla filmen utspelar sig några dagar senare än den i det förra inlägget, och den gör mig lycklig i hela kroppen.

Andra bloggar om , , ,

27 kommentarer

  1. Nu fick du mig att gråta en skvätt :)

    SvaraRadera
  2. åh nu bölar jag ännu mer ! underbar film !! :)

    SvaraRadera
  3. Jag då har tårarna sprutats! Efter att ha sett båda filmerna, på er söta, duktiga, kämpar kille....

    SvaraRadera
  4. Verkligen fina filmer. Men det känns ändå tungt just nu, för på Måndag är det vår familj som flyttar in på 323 igen.

    SvaraRadera
  5. Mig också. Alldeles lycklig. Även om jag gråter varje gång. Han biter av hatten på tuschpennan och rusar efter brorsan. Och i början, vad skulle man göra UTAN nappar??

    SvaraRadera
  6. hej, nu har jag lagt lite tid på att läsa ikapp från början på din blog och känner att jag inte kan låta bli att kommentera.. din blog gör mig glad och inspirerar mig till att göra det bästa av varje dag.. även om det regnar.

    // Lina

    SvaraRadera
  7. älskade abbe med familj! man blir så rörd av denna blogg och dessa fint gjorda filmer! och man känner verkligen med er.. när ni möter motgångar känner man sorg, men man ler och känner lycka så fort ni når framgång! jag tror på er! kraaam

    SvaraRadera
  8. Starkt! Starkt jobbat, starkt kämpat, starkt berörande!

    SvaraRadera
  9. Fina lilla killen!

    SvaraRadera
  10. Härlig filmer! Såg längre ner att du hade en svart ipod, är det en apple? Hur får man in mätaren på den? Jag har en och kan inget om den! Kika gärna in på min sida om du orkar svara.
    www.mittlivsabina74.blogspot.com
    Ha de gött!

    SvaraRadera
  11. Var i hjärtat:-)
    Vad är det för låt?? UNDERBAR!!

    SvaraRadera
  12. Har tänkt så många att jag ska kommentera men orden räcker inte till. Ni har upplevt så otroligt mycket, både med och motgångar. Jag önskar er all lycka i livet, alla fyra.

    Kram Nenne

    Ps. Är Abbe höger- eller vänsterhänt, han ser ut att klara bägge galant! Ds.

    SvaraRadera
  13. Alla: Tack. Ni är bäst.

    Lina: Vad glad jag blir. Och imponerad, att du läst hela.

    Fritt ur hjärtat: Låten heter "Just idag är jag stark" och artisten är Kenta. Från slutet av 70, början av 80-talet, någon gång.

    Nenne: Ärligt talat, jag vet inte. Har aldrig tänkt på det. Märkligt, det finns ju inte en millimeter på honom som inte är utredd. Men jag tror han gör mest saker med höger hand.

    SvaraRadera
  14. Tack Abbes pappa för underbara filmer! De berör mig helt otroligt mycket och jag är oerhört imponerad av Abbe, vilken starking!

    SvaraRadera
  15. även om jag sett filmsnutten men Abbe en massa gånger och hört låten med Kenta 1000 så gråter jag alltid till klippet!

    Ska Abbes mamma till mammaträffen kanske?

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  16. Aaah, alldeles tårögd blir man! Jag hoppas du sparar allt det du skriver om eran vardag någonstans, och alla bilder och filmer också. Det skulle Abbe uppskatta massor då han blir äldre. :)

    SvaraRadera
  17. Jag har inte heller lämnat någon kommentar här innan, men de känns som det är dax för det nu :)
    Jag har varit här och läst i någon månad nu och jag tycker du skriver så bra. Abbe är ju en riktig kämpe och gud så underbart söt han är. Storebror som är så smart och rolig. Jag har suttit här och skrattat högt när jag läser. Jag ska ta nån dag då jag läser igeom alla inlägg, jag har kommit en bit på väg nu men det är mycket kvar att läsa. Jag tycker det är så roligt att få följa med er i vardagen med allt vad det innebär.
    Varma kramar Madde i Gävle.

    SvaraRadera
  18. Vilken vacker film. "Just i dag mår jag bra". *gråter*

    SvaraRadera
  19. Abbe och Kenta = glädje och respekt.

    SvaraRadera
  20. Underbar kille!
    Det går inte att inte bli påverkad av eran guldklimp!
    Tårarna sprutar även på mig, som många andra.

    SvaraRadera
  21. gråter förstås igen... var inne i sinnernas rum för första gången i torsdags, vilket underbart rum ! W älskade det förstås... så nu snickrar jag lite nytt i hennes härhemma... Kramar till hela familjen / Martina

    SvaraRadera
  22. Tycker verkligen synd om ditt barn . Tänk när Abbe blir stor och får veta att du har lagt upp naken bilder på honom och massvis med videos på Abbe.
    Jag hoppas att du slutar med det !

    SvaraRadera
  23. Du är helt otrolig! Hela din familj är otrolig. Vackra vackra människor!! Abbe och storebror och frun din kan vara lyckliga för att ha en människa som du i sitt liv! Din blogg kommer betyda massor för abbe i framtiden! Stay strong! /singel mamman

    SvaraRadera
  24. Fredrik: Ah. Jag vet hur det känns. Lycka till med allt. Och hälsa personalen från mig.

    Frejas mamma: Jag vet inte. Jag ska fråga henne.

    Madde: Väldans välkommen hit.

    Martina: Ska bli spännande att komma och spana in det nya. Hälsa och krama.

    Penepole: Nakenbilder? Jag aktar mig väldigt för det. Jag vet att det finns konstigt folk därute. Om du tänker på den i Headern så ticker jag den är rätt oskyldig faktiskt.
    Abbe själv älskar att titta på bloggen, och i synnerhet filmerna. Men visst, det finns en gräns för hur länge jag tänker göra detta. Ju större killarna blir desto mer bryr de sig såklart.

    Isa: Tack. Det behövdes lite.

    SvaraRadera
  25. Jag har läst er blogg ett bra tag nu. Den är en självutnämnd favorit hos mig för den berör så. Man bara älskar Abbe fast man aldrig har träffat honom eller er. Det här är en fantastisk film och även hos mig rullar tårarna när jag ser den. Jag fortsätter att läsa, lämnar med all säkerhet fler kommentarer också då o då! Ge Abbe en kram från mig och min dotter Leia, 2 år.
    Fortsätt att beröra! Din blogg behövs.
    /Marie

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.