Tårar. Skratt. Kärlek.

22:01

Tusen tack. Jag har fått massor av ord. Långa och korta, substantiv och adjektiv, alla förpackade tre och tre. Ord som beskriver, som sammanfattar, förklarar och summerar min blogg på ett strålande sätt. Men också många som smickrar. Ord som gör mig ofantligt stolt, generad och rörd. Tänk att det är så här ni uppfattar Heja Abbe? Det gör mig alldeles varm inombords. Ni är snälla.

De tre ord som jag själv slängde ur mig hastigt och lustigt som svar på journalistens fråga, kom helt oreflekterat. De var över huvud taget inte genomtänkta, men dök upp spontant som ett resultat av er respons i tidigare kommentarer. Ibland berättar någon att han eller hon gråtit, ibland har ni skrattat och många gånger har ni tyckt att jag skildrat kärlek. Så när jag fick den där frågan kom tre ord upp. Som från ingenstans. Shit, vad sa jag? Blev det rätt?

Efter att ha fått era alla ord-trios kan jag se ett mönster. Ingen har svarat exakt samma som någon annan, och ingen valde samma ord som jag. Men många tangerar varandra. Mina tre ord hittar du i det här inläggets rubrik. Och så här i efterhand tycker jag bannemig att de stämmer rätt bra med det ni skrivit.

Andra bloggar om , , ,

3 kommentarer

  1. Jag har 3 ord till.
    Styrka, kärlek och humor.

    SvaraRadera
  2. ja. Heja Abbe är allt det där vi och du sa.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.