Smart Abbes pappa. Jättesmart.

21:18När jag köpt min Nike+ blev träningen plötsligt ganska rolig. Så småningom upptäckte jag att man kunde utmana varandra. Kul, tänkte jag och drog igång en utmaning. Springa sammanlagt fem maratonlopp innan nyår, är målet. Ett helt gäng jobbarkompisar hängde på och nu är hetsen ett faktum.

Det är fem, sex veckor sedan nu. Sen kom halskatarren. Och så det galna elefantmannen-örat. Feber och penicillin har avlöst varandra, och nu jag har halkat hopplöst efter.

Det är ju skit att man inte bara hålla käften, och ligga lite lågt, ibland.

Andra bloggar om , , , ,

6 kommentarer

 1. Sassa, brassa, mandelmassa! Asch, då, du kommer igen på upploppet. Du är ju inte ens näst sist. (You know who syns ju inte ens på listan än.)

  SvaraRadera
 2. Ha, ha.

  Så där gör jag också.

  Att man aldrig lär sig.

  SvaraRadera
 3. Men det är ju lååångt till nyår! Och jag tycker också att tekniska pryttlar är kul. Heja Abbes pappa!

  SvaraRadera
 4. Hur rolig hade världen varit om personer som du hållit käften, mr Abbe pappa?

  Nä, snöra dig dojjorna och dra några "små-kilometrare" under veckan.
  Glöm allt sundhetssnack, det enda som gäller nu är att stapelkräket rör på sig!
  Run, Forres... förlåt, Abbe pappan, RUN!! ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag har räknat ut för dig: om du bara springer 2,8 km varje dag når du 210 km den 29/12. Eller om du vill 5,6 km varannan dag alt 8,4 km var 3:e dag osv osv. Det vet du säkert, men att bryta ned målet i mindre delar underlättar alltid.

  Coach

  SvaraRadera
 6. Vad kul! Det var några som var ute och försökte göra lite PR för det där nike-chipet för typ ett år sedan. Låter faktiskt jättekul! Är det användarvänligt?

  Skithärliga ungar du har förresten!!

  //Katinka

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.