Special Olympics.

12:50

Igår startade Special Olympics i Idaho, USA, ej att förväxla med paralympics där deltagarna har antingen rörelsehinder eller synskador. I Special Olympics tävlar människor med olika former av utvecklingsstörning.

Jag kan inte låta bli att gilla deras motto. Något vi alla borde ta till oss lite till mans.

"Låt mig vinna. Men om jag inte vinner, låt mig vara stolt över mitt försök."

Andra bloggar om , ,

2 kommentarer

  1. Special Olympics och Paralympics är mer imponerande än "riktiga" OS med tanke på vilken insats som krävs av de tävlande. Jag bryr mig knappast om att någon sågar av en hundradels sekund av ett hundrameterlopp när jag sedan ser samma lopp där sprintarna springer med dubbla proteser.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.