Pokémon.

22:20

Det är mycket snack om Pokémon på storebror emellanåt. Han har ett gäng små plastfigurer som han leker med. Bortsett från "Pikachu" tror jag inte han vet vad någon av figurerna heter. Men det gör inget, för hans egna namn är bättre.

Eller vad sägs om snubbar som "Laserarmade Bengt", "Sötnos", "Latlaxen" och "Herr Mustasch"?

Andra bloggar om , , , ,

14 kommentarer

 1. Haha...underbara namn. När mina barn var små så hängde de upp en pokémonplansch på väggen i husvagnen med alla gubbar och namn. Sedan skulle JAG förhöras. Det gick inget vidare, de fick fixa det där själva. Nu är de som sagt stora, 20, 18 och 14 men namnen kan de fortfarande som ett rinnande vatten. Synd bara att inte alla läxor sitter/satt på samma sätt.

  SvaraRadera
 2. Oj är Pokemon igång igen, minns
  när det snurra som värst sist,
  nonsens som bara barn förstår ,,,

  SvaraRadera
 3. Alltid lika roligt med din "drive", så fort man kämpat sig upp och nosar dig i bakhasorna ser man er flyga förbi igen och du & abbe rycker förbi. Jag syftar naturligtvis på lattepappans omröstning. Missförstå mig inte, du, abbe och storebror är bra mycket mer värda resan än vår lilla familj. Men tävlingsmänniska som man är så kunde jag inte undgå att slänga iväg en kommentar :) Ha det bra! Såg du förresten artikeln i expressen igår? Mvh Studentfarsan!

  SvaraRadera
 4. Daniel: Äh! Vi är inte mer värda än du och din familj. Och det är det som alltid är lite knas med sådana här "tävlingar", de cementerar bara ställningarna. Den som har många läsare och ber dem, får många röster. Jag tycker det är skitkul att du nosar i hälarna. Jag hade glömt av alltihop för ett tag sedan, en läsare påminde mig och då ledde du ganska bra. Kämpa på!

  Och visst såg jag artikeln. Jag köper nästan aldrig kvällstidningar, men när jag flög hem från Sthlm igår efter ett ett filmjobb greppade jag en tidning ombord på planet. Jag hade ingen aning om artikeln och blev grymt förvånad när jag slog upp den sidan.

  Kul!

  SvaraRadera
 5. Ha, ha, haa... Lasermade Bengt! Den var helt underbar. *skrattar frotfarande* :)

  SvaraRadera
 6. Kom att tanka pa en rolig historia som far mig att skratta. Visar min niva pa humor..
  How do you get Pichu on a buss?
  -Poke him on

  SvaraRadera
 7. Ni kommer in i faderns rike om ni blir USA propagandister
  Rätten att bära vapen mänsklig rättighet
  Bara skit i å betala skatt
  Bara skjut
  Politiker accepterar konsensus på sikt
  Vänsterintellektuella= bara mörda packet
  Allmän amnestilag
  Skitsverige= bara skit i det (myndigheterna etc= bäst mordblomma) å satsa på competetive intelligence

  SvaraRadera
 8. Anonym: Precis!! Det är det jag alltid har sagt.

  SvaraRadera
 9. Min son på 4 år tar ibland fram gitarren och drar några "riff" och skriker "påckemän, påckemän" i takt till spelandet. Fint.
  Undrar hur det kan vara så populärt?

  SvaraRadera
 10. *haha* vilka underbara namn. Måste komma ihåg dom och kolla på jobbet om jag kan lista ut vilka han menar :)

  SvaraRadera
 11. Haha, jag trodde alla småbarnsföräldrar lärde sig namnen, men det är ju roligare med Storebrors namn, än de vanliga. Min treåriga kusin kan allas namn i Thomas Tåg och Bilar, så då tror han alltid att jag ska kunna namnen, vilket jag såklart glömmer, och säger fel...

  Jag kanske har missat nåt, men kan nån säga vad det är för artikel?

  SvaraRadera
 12. Laserarmade Bengt...hihihihi....Mycket bättre än de verkliga! =D

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.