En så kallad win-win.

23:10

Jag ville så gärna göra något extra nu när det är Alla barnhjärtans månad. Mer än att bara berätta om det och sprida länken till kampanjsajten. Även om jag knappt begriper hur det gick till har jag ju ändå fått en ganska stor publik, alla ni underbara människor som läser och kommenterar. Och eftersom jag ju är en av de som verkligen kan relatera till vad det innebär att få ett barn med medfött hjärtfel, så ligger den här kampanjmånaden mig extra varmt om hjärtat.

Och så kom det mejl från Ekobaby.se som gärna hade velat göra något kul ihop med mig, men eftersom killarna vuxit från Ekobabys sortiment fick vi liksom inte till det. Ekobaby säljer jättefina ekologiska kläder för barn mellan noll och två år. Det blir lite smått för både Abbe och storebror.

Så blev det februari, och bitarna föll på plats.

Under hela februari månad kommer det att pågå en välgörenhetsauktion här på Heja Abbe. Varje vecka auktionerar jag ut ett presentkort på 400 spänn på Ekobaby.se. Och som jag ser det finns det tre finfina scenarior:

1. Du kan göra ett klipp och köpa ett fyrahundrakronors presentkort för låt oss säga trehundra. Med andra ord extra billiga ekologiska barnkläder. Samtidigt får Hjärt- och lungräddningen trehundra spänn.

2. Auktionen stannar på prick fyrahundra kronor. Du skulle ändå ha kläder till din lilla klimp, och att de dessutom är ekologiska och bra för både barnet och naturen är ju prima. Och så blir det pengar till hjärtebarnsforskning.

3. Sista budet stannar en bra bit över fyrahundra varje vecka. Låt säga sexhundra för skoj skull. Du behöver kläder till din baby, vill ha Ekobabys fina grejer, och vill gärna pytsa in ett par extra hundralappar till Alla barnhjärtans månad.

Jag behöver väl inte säga att det är punkt tre jag hoppas mest på.

Så då vi kör väl igång då. Lämna bud i kommentarerna. Den som har lagt högst bud på söndag (8/2) klockan 21.00, får den första veckans presentkort. Så börjar vi om från noll veckan efter det, med ett nytt färskt presentkort på 400:- från Ekobaby.se.

Hela februari. Hela Alla barnhjärtans månad.

Nå, vem lägger första budet?

ps. lämna mailadress eller bloggadress när du lägger ditt bud så jag kan kontakta dig om du tar hem en auktion.

ps2. Det här vill jag såklart gärna att du hjäper mig att sprida om du känner att du har lust.

Andra bloggar om , , , , ,

7 kommentarer

 1. Jag budar 250 redan nu. Hoppas det är okej. Säg hej till Abbe och storebror.

  SvaraRadera
 2. Behjärtansvärd auktion! Har inga små knoddar än själv, men sms:ade in ett bidrag.
  Sprider kärleken vidare hos mig!

  SvaraRadera
 3. Har följt din blogg länge & kommenterat nån gång för länge sen. Tycker du skriver så himla fint! Å självklart vill man hjälpa till i auktionen. Mina troll är större men jag berättar gärna om din auktion i min blogg! Å hoppas på att nån nappar å kikar in hos dig!

  Johanna

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag hittade till din blogg häromdagen och började från start. Vilken story och jag beundrar dig som orkar berätta om det på det sätt du gör. Fantastiskt skrivet och både underbart roligt och sorligt. Väntar själv mitt andra barn och det är klart att funderingarna kommer, men på nå´t sätt känner jag nu: spela roll. Även om jag givetvis förstår att det kanske inte är det man önskar överst på listan. Jag kommer med glädje följa din blogg och lycka till med allt du tar dig för.

  SvaraRadera
 5. Hej,

  som pappa till en 22:a, nästan på månaden lika gammal som Abbe, så vill man ju vara med och buda - för lillebrors räkning som fyller ett om en månad!

  Jag lägger 400:- som start, jag hoppas jag får anledning att komma tillbaka och bjuda igen inom kort!

  SvaraRadera
 6. Noel & Samuel bjuder 500:-

  Vi tror ändå inte riktigt det räcker...

  SvaraRadera
 7. Hej jag kommer länka till dig från min sida och kommer sprida detta vidare och hoppas att det kommer att gå bra.Har själv en hjärtis tös.. men som redan är 7 år =)
  Lycka till.
  Hälsningar Mia & Natalie

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.