Abbe och brorsan som kaviatarer.

14:41Jag har ett kul jobb. Ibland är det extra kul. Förutom att vi blev framröstade till Årets Byrå igår kväll så lanserade vi också en kampanjsajt för Kalles som vi jobbat med ett tag. Där kan man gå in och tävla på lite olika sätt men framför allt kan man göra en avatar att ha på Facebook, i sin blogg, som avsändare i sina mejl eller vad man nu känner för. Man gör sin alldeles egen version av Kalle. En kaviatar.

Testa själv får du se. Det är skitkul.

Andra bloggar om , , ,

11 kommentarer

 1. Ha, vilken ball idé. Måste testa förstås.

  SvaraRadera
 2. Men ärligt; det MÅSTE ju vara Storebror som ÄR Kalle, på riktigt!

  Eller kanske tvärtom?

  :o)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. verkar jättekul! jag är ett stor fan av t ex elfyourself så det här är nåt för mig. Men det tar lååång tid... har väntat fem minuter på att bilden ska laddas.

  SvaraRadera
 5. Hälsa Holmström när du träffar honom nästa gång från mig, hoppas kampanjen funkar.

  SvaraRadera
 6. Jag lydde ditt råd:

  http://tonarsmorsa.se/2009/02/17/intervju-med-nemo-om-beroende/

  Tack!

  SvaraRadera
 7. Grattis förresten. Ball kampanj. Själv har jag suttit fast i en bajsstorm på min blogg idag.
  Kul? Nja! ;-)

  /Klaus

  SvaraRadera
 8. Hoho, haha! Så jäkla kul!!! Nu har jag någe att bräcka polarna med... min nya facebook bild!! ;) Haha! Åh, du måste vara världens bästa farsa! Fixar superhäftiga barnkalas, och roliga Kallesidor och tar hand allmänt om sina barn! Och skriver en bra blogg dessutom! Tack! :)

  SvaraRadera
 9. Storebror ser ut som en tvättäkta Kalle.
  Grattis förresten till årets byrå. Ni är värda allt guld i hela världen.

  SvaraRadera
 10. Jätteroligt! Sonen älskar Kaviar så det här kommer han att gilla!

  SvaraRadera
 11. Jättekul idé! Men min dator hänger sig när jag ska testa. Hur kommer det sig, måntro?

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.