Högsta bud just nu 350:-.

12:50

Tredje auktionen rullar på. Just nu har Nina lagt det högsta budet på 350:-.

Vem bjuder över?

Andra bloggar om , , , , ,

8 kommentarer

 1. ars. om jag ändå haft en liten till på väg eller haft nära och bekanta som väntar.... Hoppas budena stiger, det är ju ändå för en god sak. Tack för en underbar blogg. och kramar till dig Abbespappa och hela din familj

  SvaraRadera
 2. Kom igen å bjud över mitt skambud!

  Aaargh, lösenordsskyddad blogg! (Vad elak jag känner mig.)
  Kika gärna in på min sprillans blogg som är under uppbyggnad:
  http://somlillamy.blogg.se/

  SvaraRadera
 3. Jag bjuder 400 :) /madde

  SvaraRadera
 4. 450:- bjuder Prins Albin via sin sponsor www.sportsevent.se

  SvaraRadera
 5. VILKEN FANTASTISK BLOGG!!! Hittade hit av en slump och har nu följt Abbes väg genom motgångar och ögonblick av triumf. Många tårar men också många glädjande stunder blev det. Du skriver underbart fint och din kärlek till din familj lyser igenom i varje ord. Allt gott till dig och din familj! Hälsningar Lotta

  SvaraRadera
 6. Jag skulle skämmas som förälder att initiera välgörenhet kring mitt barn.

  SvaraRadera
 7. APSE: Vad skönt för dig att du slipper då.

  Jag skäms inte för att jag hjälper till att samla in pengar för att andra nyfödda barn ska kunna få den bästa hjälpen ifall de föds med missbildningar på hjärtat.

  Jag är stolt över det.

  SvaraRadera
 8. Abbes pappa: Way to go

  APSE: spring och ställ dig i hörnet

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.