Högsta bud just nu 500:-.

12:27

Auktionen är igång. Det första presentkortet på fyrahundra kronor hos Ekobaby ligger just nu i Spettan, Noel och Samuels hand. Femhunda spänn är bjudet. Någon som vill gå över? Pengarna går till Hjärt- och Lungfondens kampanj "Alla barnhjärtans månad".

Klicka här och lägg ditt bud.

7 kommentarer

 1. Hej Abbes Pappa!! Nu har jag läst igenom hela din berättelse...grymt gripande...grymt bra pappa du är..o vilka grymma pojkar du har!! Helt underbara är dom ju...känner igen en hel del av dom där härliga kommentarena...har själv en 5 årig son!! Har även en liten änglason..
  Kommer helt klart att fortsätta att läsa din blogg...många kramar till er o era gossar //Marie!!!

  SvaraRadera
 2. Du har fått en utmärkelse =) kOlla min blogg så får du se...

  SvaraRadera
 3. Jag vill garna bjuda over men om jag vinner kan jag ej betala sa jag later bli. Bor i London och ar fattig som en kyrkratta for tillfallet. Men jag har mailat mina kompisar och tipsat om Hjartemanaden! Hoppas du far in massor med kosing!

  ps. har du nagon bra infosida om Pluxometer?

  SvaraRadera
 4. Blev rörd av din berättelse.
  Vill ge mitt stöd genom att utmana alla mina läsare att lämna ett bidrag.
  Hoppas många hänger på.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vi har inget behov av några barnkläder så vi skänkte båda två pengar till Hjärt- Lungfonden!

  Abbes Farfar och Farmor

  SvaraRadera
 6. Hej Abbes farmor och farfar... Vilken underbar son ni har och v ilken härlig familj. Ni måste vara så otroligt, otroligt stolta, det är FANTASTISKA!!!

  Stor kram till er alla!!!

  SvaraRadera
 7. Marie: *står upp och applåderar* Jag blir otroligt imponerad över att det finns de som läser hela bloggen. Jag är stolt och glad. Tack.

  Ninna: Tusen tack, ska genast kolla.

  Flyga: Tanken räknas, hörru. Tack. Infosida om Pulsoximeter? Näe faktiskt inte, men man får väl googla lite.

  Helen: Tack för hjälpen.

  Alingsåsarna: Åh vad bra gjort. Tusen tack. Killarna hälsar, vi älskar er.

  Elle: *rodnar*

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.