När jag har tonårssöner.

20:16

Jag träffade en gammal kompis från en annan byrå på galan i tisdags. Vi har inte setts på säkert tio år och stod och snackade om allt möjligt. Så berättade hon att jag för länge sedan sagt en sak som gjort stort intryck på henne.

Jag kom inte själv ihåg det och inte i vilket sammanhang det kom upp men jag lär ha sagt:
"Om jag någon gång får barn så ska jag dansa så dom skäms ihjäl sig för sin pappa".

– Va?! Har jag sagt det?
– Jaa. Det sa du. Och jag glömmer det aldrig.
– Hm. Det är ganska fint sagt. Är det okej om jag citerar mig?

Andra bloggar om , , ,

7 kommentarer

 1. Du får inte glömma att vara förälder på stan så att du kan entra discot med "gula jackan".

  SvaraRadera
 2. När de kommer hem med första flickvännen så måste du naturligtvis visa lite småpinsamma bilder från när de var små.
  Bla den där bilden på Abbe och geten du la upp för ett tag sen :D

  SvaraRadera
 3. Du är kungen!
  Obestridligt!
  Fan vad jag älskar dig ******!

  /Klaus

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Är blott 24 år gammal så jag har färskt i minnet hur det var att vara tonåring. Hetaste snackisen, fortfarande, vad gäller en fest, är när kompisens mamma på nyår/millenieskiftet(det var stor bjudning med vuxna och barn) ställer sig på bordet och dansar, för att några timmar senare storma "ungdomsfesten" med ett stort gummisvärd för att kontrollera eventuell fylla. Säkert pinsamt för hennes dotter, men hon blev hjälteförklarad i mina ögon.
  Tack för en bra blogg.Mvh/L

  SvaraRadera
 5. Titta in i min blogg, du har blivit nominerad! ;) Du får gärna uppmana dina läsare att rösta på din blogg, men det går inte att rösta mer än en gång/person! Lycka till och tack för en fantastisk bra blogg! KRAM KRAM

  SvaraRadera
 6. Du behöver inte dansa länge, lovar!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.