And the winner is:

20:54

Så har då Stora Bloggpriset delats ut. Jag kollade direktsändningen från Aftonbladet. Lite hackigt var det allt men det funkade. Riktigt kul var det när jag försökte titta på Bambusersändningar samtidigt och alltihopa blev till ett enda ekande kaos.

Både Bloggfrossa och Mymlan var ju nominerade i kategorin vardag, men ingen av dem nådde riktigt ända fram. Starkt ändå att vara bland de fem. Grattis till er. Tonårsmorsa plockade hem kategorin. Grattis till dig med.

Övriga vinnare hittar du här.

UPDATE:
Extra kul var att jag just fick reda på att Frida som skriver Husmusen jobbar på en annan reklambyrå här i stan. Grattis Frida.

Andra bloggar om , , ,

5 kommentarer

 1. "Övriga vinare"? Är det ett sommelierpris ;-)?

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Ja jäklar, det måste det vara. Ska genast rätta till det där. Tack tack.

  SvaraRadera
 3. Så. Jag har ju långt ifrån lika många besökare som du. Men nog är jag upp i 200 st trogna i alla fall. Förhoppningsvis klickar dom sig vidare till er och stödjer eran viktiga kampanj. Har länkat till er idag. Jätttefint och VIKTIGT initiativ.

  Hoppas verkligen att det kommer räcka hela vägen till nya maskiner som räddar liv!

  SvaraRadera
 4. Hoppas det går bra för dig :-)
  Såg för övrigt din blogg i en tidning minns tyvärr inte vilken det var nu.....

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.