Vilka festmåltider finns?

21:42

Sent om sider skulle Abbe ha barnkalas idag, det har inte gått att klämma in förrän nu. Men han har varit otroligt laddad inför detta, egentligen ända sedan storebrors kalas i januari.

Häromdagen frågade vi vad han ville ha för mat på kalaset, men Abbe svävade lite på svaret. Antingen var det svårt att bestämma sig eller också förstod han inte frågan. Finns det olika, får man välja, liksom. Som tur är ryckte hans kalasvana storebror in och förklarade.

– Abbe det finns fyra olika festmåltider. Tacos, hamburgare, varm korv eller pizza. Du får välja en av dem.
– Å-ey! Am-uyaye.

Andra bloggar om , , , , , ,

13 kommentarer

 1. Ah, bra att ha storebrorsan på plats att bestämma! Själv hjälper min äldsta syskonbarn sitt yngre syskon att öppna paket. "Tejpen är ju så jobbig."

  SvaraRadera
 2. Gulliga storebror! Han ser nog till att lillbrorsan klarar sig galant...

  SvaraRadera
 3. Hihi det är roligt jag har följt din blogg länge nu och börjar äntligen förstå mer och mer av abbesnacket, alltså när du skriver som han låter:) måste vara en utmaning för er att hänga med i svängarna! Jag är glad att jag klarar det i skrift iaf! Tack igen för en bra blogg!

  SvaraRadera
 4. Bra val av Abbe. Skönt med en sån coach som brorsan hans...

  Alla dessa solskenshistorier du upplever - wow...

  SvaraRadera
 5. Jag har läst ända från början. Följt med er genom skratt och tårar. Er resa var och är på så många sätt lik vår egen. Och jag vet att du oroar dig, och du ska oroa dig, för det ingår i uppdraget. Men jag är helt övertygad om att Abbe kommer greja det. Han är en kämpe och han kommer se till att vi andra förstår honom. Och, förresten vilket bra val han gjorde=)

  SvaraRadera
 6. Åh han är så söt storebror som hjälper Abbe! Det är så kul att de kan förstå varann så bra! Så gulliga de är båda två!

  SvaraRadera
 7. Abbe och storebror är så underbara. Jag undrar så vad brorsan heter. Men när jag tänker efter så spelar det ingen jävla roll. Det är sånna här så historier som kastar sig rakt in i mitt hjärta!

  SvaraRadera
 8. Får jag lov att tolka?
  -Ok! Hamburgare!!!

  Marcus älskar att se sin egen hemsida, men han tycker numera att det är lika kul att kolla in Abbes blogg, för han har OCKSÅ en dragkedja efter att ha lagat hjärtat =)

  SvaraRadera
 9. haha, dina ungar är så rackarns härliga! inte minst storebror i detta fall! :D kramelikram

  SvaraRadera
 10. Vilken fin blogg du har! Jag är också mamma till en underbar liten tjej! Spana in min blogg, där tipsar jag om olika produkter och billiga barnkläder! Jättefina bilder och videos på min prinsessa!

  SvaraRadera
 11. Det är allt bra att storebror finns och kan förklara!

  SvaraRadera
 12. Jag såg din kommentar hos Ninni på bloggen "Dagarna".
  Du skrev att du inte kommenterat eftersom du läser bloggen genom GoogleReader.
  Jag vill bara tipsa dig om en otroligt fiffig liten sak.
  Om du använder dig av Firefox finns det ett underbart tillägg som du kan installera vilket gör att du kan se bloggen som den ser ut i original och kommentera..........utan att lämna GoogleReader.
  Förträffligt helt enkelt.

  Tillägget hittar du här:
  https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6424
  Jag fick tipset av Mymlan och har själv skrivit om det här:
  http://evassvammel.se/?p=164

  Hoppas att du testar för det har förgyllt mitt bloggläsande radikalt.
  =)

  SvaraRadera
 13. aaaaaaaaaaaaaaaaaaw så SÖTT!
  ...och när man är liten (och även nu om man lägger till italiens mat på listan) så är det ju faktiskt sant.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.