Skrattar bäst. Eller nåt.

23:50

Snackade i telefon med min kompis knytkalaset vi skulle ha senare på eftermiddagen igår. Då tar vi med ditt och så har ni datt. Och så vidare. "Hur har vi det med snaps, ska jag köpa det eller?" sa polaren. "Nej nej, det behöver du inte" sa jag. "Jag köper ju akvavit varje år till julkalaset, men det blir ju alltid inställt nu för tiden, så jag har massor". Vi skrattade gott det förbannade ödet med vårat julkalas de senaste två åren, och sa att då finns det ju mycket snaps nu, och vi ses om några timmar. Det blir trevligt.

Det skulle vi aldrig ha gjort.

Framåt eftermiddagen kom Abbes storebror in, slak, hostig och varm. Tempen visade 39°C när vi provade den. Fan! Han som sett fram emot kalaset och att vi alla skulle sova över.

Det var bara att ringa vår vänner och säga som det var. Vi får ställa in.

Men de var inte rädda för att smittas och storebror ville väldigt gärna försöka. Så det blev Alvedon och lite lägre tempo än vanligt. Och taxi hem istället för övernattning.

Andra bloggar om , , , ,

2 kommentarer

  1. Jag måste bara fråga, eller har jag missuppfattat det här? Det står "Strattar bäst. Eller nåt."
    Ska det inte vara skrattar?

    SvaraRadera
  2. Hahahaha. Klart det ska vara skrattar. Jag ändrar det med en gång.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.