Jag vill gifta om mig.

22:06

Nej, alltså jag vill inte skiljas eller så. Nej nej nej. Jag vill fortfarande ha killarnas mamma som min äkta maka. Inget snack. Men jag är bannemig nästan beredd att göra om hela grejen igen bara för att kunna flyga en viss herre runt halva jordklotet för att fotografera balunsen. Det skulle ha varit värt varenda spänn.

Om du inte har spanat in Jonas Petersons bröllopsbilder så gör det nu med en gång. Då förstår du vad jag menar. Kolla alla andra bilder också när du ändå är igång. De är precis lika bra.

Alltså, jag är så grymt imponerad. När Jonas skriver blogg blir den en av de första, bästa och mest lästa, när han gör radioreklam vinner den Grand Prix i Cannes. Och så går killen och blir fotointresserad. The rest is history. Eller kanske snarare, the future.

UPDATE:
Märkligt sammanträffande, men nu läste jag precis att just idag släpper Jonas sitt jobb i reklambranschen för att satsa på sitt fotograferande på heltid. Helt rätt! Boka bröllop nu gott folk. Men boka Jonas först.

Andra bloggar om , , ,

14 kommentarer

 1. Ja de t är ju ingen dålig anledning att vilja gifta om sig! :o)

  SvaraRadera
 2. Han är grym!
  Han bloggar bra också. Jag gillar inlägget han just publicerat om att hans son vill vara ifred när han "är på toan".

  SvaraRadera
 3. Vad snäll du är.

  Ja, (du läste det här först) från och med idag är jag dessutom fotograf på heltid, så tanken är att spendera somrarna i Sverige för att plåta bröllop där.

  SvaraRadera
 4. Du är inte den enda som tänkt den tanken!!!

  SvaraRadera
 5. Jamen det är ju Silverfisken! Inte för att jag känner honom, men jag brukade läsa hans blogg.

  SvaraRadera
 6. Jonas: Vad kul! Och vilket lustigt sammanträffande. Tror jag måste slänga in en update i mitt inlägg.

  SvaraRadera
 7. Jag vill också gifta om mig... Vilka bilder!!! Eller tänk om han kunde ta några bilder på min lille prins...

  Måste samtidigt få säga att du lägger ut väldigt fina bilder på din blogg. Du är också duktig på att fotografera!

  SvaraRadera
 8. Väldigt intressant sammanträffande faktiskt. Så tack. Och ja, jag hör av mig om öl om det blir Götet.

  SvaraRadera
 9. Mycket bra inlägg.

  Abbes pappa jag vet att du har länkat till Jonas fotosida med bl.a. bröllopsbilder.

  men om någon ändå har missat så får de en chans till.

  Gå gärna in på nedanstående sida

  http://jonaspeterson.com/

  Jonas Peterson är unik.

  SvaraRadera
 10. Ja, om man ändå kunde fota som honom! Han kan verkligen det där med att fånga ögonblicket, och är dessutom en mästare på att använda sig av omgivningarna på ett kreativt sätt. Jag tappar hakan längre och längre för varje bröllopsserie jag ser...

  Fast som flera andra säger, du är inte så pjåkig själv på att fotografera!

  SvaraRadera
 11. Jag behöver inte gifta om mig, jag skulle vara glad om jag fick gifta mig en gång. Jag håller tummarna!

  Har alldeles nyss hunnit ikapp till detta inlägg, har läst alla från början, men det har tagit några dagar, har läst varje ledig stund känns det som. Mitt fantastiska yrväder till flicka tar upp den mesta av tiden.
  Men hur som helst vill jag bara säga att det är en helt fantastisk resa man får följa med på, och jag kommer fortsätta med det! Jag är liksom du en riktig känslomänniska, så gissa om jag skrattat om gråtit!
  Tack för allt det fina!

  SvaraRadera
 12. Men - man kan ju förnya sina löften - en ceremoni så god som någon att föreviga!

  SvaraRadera
 13. Sorry, bokade inte Jonas. Bokade istället John Hagby också han en grymt bra och duktig fotograf som jobbar som försäljare i en fotoaffär i Mälndal.
  http://johnhagby.blogspot.com/ samt
  http://www.pictpro.se/

  SvaraRadera
 14. Fasiken också, jag är ju redan gift, med bröllopsfotona undanstoppade, för jag blev inte så nöjd ; / Tur att man har fina minne i allafall... : D

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.