Äntligen.

21:25Okej. Nu ska vi se.
Tussilago – check.
Utemöblerna fram – check.
Barnen på gatan hoppar hopprep – check.

Jag tror bannemig att det är vår.

Andra bloggar om , , ,

6 kommentarer

 1. Va? Har ni hittat tussilago?! Va orättvist. Har inte sett några än.

  SvaraRadera
 2. FUUUSK! Här i Finland har vi snö ännu:(

  SvaraRadera
 3. Du har alltid så vackra bilder på din blogg. Bilderna när pojkarna blåser såpbubblor fick mig att äntligen köpa min första systemkamera, en Nikon D40. Du inspirerade mig att börja ta vackra kort. Ville bara säga Tack!! Hoppas nu att jag kan lära mig att ta lika vackra kort som du gör ;)

  SvaraRadera
 4. Ja, äntligen!!! Tom. här uppe i Västmanland har jag nu sett tussilago, och blåsippor och snödroppar och annat fint! Och fjärilar och massa fågelkvitter! :) Gu, vad det är udnerbart! Får passa på att önska er en Glad påsk, det är ju snart dags! :)

  SvaraRadera
 5. så sött ^^
  och JA! *segergest* nu ÄR det banne mig vår!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.