Spara eller äta?

21:21

Abbe är ju en godisälskare av dimensioner, det har jag berättat förr. När hans kusin fyllde år söndags, och godispåsarna var utdelade kom hennes lillebror springande med sin påse i högsta hugg och ropade:
– Den HÄÄR ska jag SPAAARA!
Abbe drogs med i den uppsluppna stämningen och ville inte vara sämre. En halvmeter bakom rusade han också in i rummet och gastade för full hals. Men med en lite annan agenda.
– Mem ÄÄÄY aa ya ÄÄÄ-A! [Den HÄÄR ska jag ÄÄÄTA!]

Andra bloggar om , , , , ,

19 kommentarer

 1. Så söt Abbe är! Godis ska ju ätas trots allt. Annars kan det bli hårt om man sparar för länge!

  SvaraRadera
 2. Haha, såklart!
  Underbara Abbe!

  SvaraRadera
 3. Hallo :D
  Vet inte om det har med min dystelexi eller annat men ibland har jag svårt att förstå vad det du/abbe skriver/säger så lite mer abbe ord med översättnig så att jag lär mig ;)
  för det finns bara en som slår abbes komentarer och det är storebror :D Ge dina underbara ungar och du och mamma varandra en go kram ni är otroliga!! Bästa förebilderna när det gäller föräldraskap! oj vilket inlägg men ta åt dig!! Kram lina ;)ps vi vill oxå se lite mer filmer på söötungen ds

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Abbe, såklart man ska äta godiset!!!

  SvaraRadera
 5. Klart man ska äta upp godiset på en gång. Det kan ju hinna bli gammalt och mögligt annars ;)

  SvaraRadera
 6. hittade din blogg när jag googlade efter swatch och billgren. 1993 gjorde swatch en klocka i förmån för ekoparken som kom med fem seriegrafier. vet du något om det eller så?

  kontakta gärna mig
  christian.ling@elia.com

  tack

  SvaraRadera
 7. Ha ha! Och ja, han har ju rätt... den som spar han har... gammalt godis;.))

  SvaraRadera
 8. Abbe måste ju ha lyssnat till tandläkaren, för skall man äta godis så är det bättre för tänderna om man äter ALLT på en gång inte INTE småäter (har min tandläkare iallafall sagt till mig).... Han vet ju hur det skall gå till killen :D

  Ha en toppen dag!

  SvaraRadera
 9. Hahaha! Jag och Abbe spelar i exakt samma lag.

  SvaraRadera
 10. Ha ha ja men så klart man ska äta upp det goda .) Underbar kommentar!

  Jes

  SvaraRadera
 11. Äta!
  *nickar*
  Gammalt godis är ju.........äckligt.
  ;D

  SvaraRadera
 12. Godis är till för att ätas, så självklart har Abbe helt rätt!

  SvaraRadera
 13. kan inte annat än säga "Heja Abbe"

  SvaraRadera
 14. Phew, nu har jag läst HELA bloggen, började för en och en halv vecka sen, längst bak från början... Helt otrolig styrka, kärlek och omsorg du uppvisar, och jag hoppas att Abbe fortsätter att må bra!

  SvaraRadera
 15. Haha, vilken sköning han är =)

  SvaraRadera
 16. Hejsan! Jag har läst din blogg sedan starten och jag blir så glad varje gång, Abbe gör mig så full i skratt så många gånger, han är så himla finurlig och söt. Vill skicka en värmande tanke till Storebror. Min lillasyter föddes med mitralis klaff läckage och jag kan säga att jag har inte alla gånger varit lika modig och duktig som Storebror. Ta hand om er allihopa! Tack för en underbar blogg.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.