Abbe, Pippi och Ida.

18:00...å lilya ååne yyne, me mooe y å in, å ää-ö ill ya önga a ommayen e min...

Andra bloggar om , , , , ,

33 kommentarer

 1. Vad fint han sjunger! Och vad söt han är ;)

  SvaraRadera
 2. Så himla bra! Vilken sommarkänsla. Blev nästa låt om imse..?

  SvaraRadera
 3. ABBE LILLA, du är så oerhört söt!

  SvaraRadera
 4. Underbart! Vilken skolavslutningskänsla som infann sig, tack Abbe!
  /mellanbarnet (flitig läsarinna, men dålig på att använda kommentarfältet)

  SvaraRadera
 5. Så ljuvligt! Vilken hjärtevärmare!

  SvaraRadera
 6. han är en sån skön kille, lilla Abbe och jag kan inte annat säga än Heja Abbe!!

  Tacksam för att få möjligheten att ta del av er vardag och den kämparglöd ni visar upp, hela familjen!

  Kram
  Anne

  SvaraRadera
 7. Åh, det är fantastiskt fint! (:

  SvaraRadera
 8. Så fick jag lite extra solsken i mitt liv :) TACK!

  SvaraRadera
 9. Oj en så fin blogg... Hittade nyss hit och vill önska härliga familjen Abbe allt gott! Och glöm inte att sommaren är er!

  SvaraRadera
 10. Hej Annelie här. Abbe är så himla söööt och go. Hade jag sett en spindel så skulle det låta anorlunda kan jag säga iiiiii en spindel och rusat där ifrån.

  SvaraRadera
 11. Åh!! Nu gjorde Abbe min kväll!! =)

  SvaraRadera
 12. ÅÅÅ jag älskar ABBE!!!! Tack för att han/du gjorde min kväll efter ett tungt och jobbigt pass på jobbet med en efterlängtad film på allas fåran sötnos :D:D.. Om ni får någon känsla ibland att ni vill ge bort honom till lägst bjudande så tar jag honom ;) för jag vet att det kan hända ibland :) Bara att höra av er :) Hare bra nu ABBEpappan

  SvaraRadera
 13. Sangstjernen din er alldeles skjønn! :)

  SvaraRadera
 14. Everybody just loves Abbe =)

  SvaraRadera
 15. Man blir riktigt glad av hans sång :)

  SvaraRadera
 16. Men han är ju så fantastiskt söt, och vad fint han sjunger... Kul med Abbe live!!!

  SvaraRadera
 17. Abbe är ju så gullig så man nästan svimmar! Min 10 månader gamla Nancy blir alldeles till sig varje gång hon ser ett klipp med Abbe! Just detta klipp satt hon och dansade till :)

  SvaraRadera
 18. Lille goe Abbe !

  SvaraRadera
 19. Vackra, underbara lyckliga barn!

  SvaraRadera
 20. Jag håller med "mellanbarnet" om att en riktig skolavslutningskänsla infann sig när man såg detta klipp och tillägger: Vilket minne han har! Även jag, som inte är van vid hans uttal, hör ju klart och tydligt att han memoriserat stora delar av låttexterna. Dessutom sjunger han ju fantastiskt gulligt. Vilken underbart fin pojke!

  /En som också har läst alla inlägg men sällan kommenterat.

  SvaraRadera
 21. Ni är ett nöje att följa - blir varm inombords var gång. Dessutom får jag perspektiv på saker och ting, så tack och vi är många som tänker på er.

  SvaraRadera
 22. Toppen Abbe!
  Tycker du e bäst!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 23. Jag tänker alltid på Abbe när jag ser den nya Arla-reklamen. Den med mamman som har ena sonen på ryggen och den andra i famnen, så ropar sonen på kossorna. Han är ljuslockig och har jordens härligaste röst. Han får mig alltid att tänka på Abbe, dom är lika. Och efter den här sångstunden har jag fått bekräftat igen att Abbe har en lika härlig röst som grabben i reklamen.

  SvaraRadera
 24. Fantastiskt! Vilken sommarkänsla och gåshud man får. En kille att vara stolt över!/sanna

  SvaraRadera
 25. När livet känns som tyngst och allt går fel. De dagar jag inte vill gå upp utan bara ligga i sängen och gråta, då brukar jag sätta ígång Abbe och storebros Mamma mia, då blir jag genast lycklig igen. Nu har jag två lyckorus att välja mellan.
  Jag vet att Gud har valt just dig som pappa till Abbe, ingen hade klarat det så fantastiskt som dig!
  You rock!

  SvaraRadera
 26. Underbart! Önskar Abbe med familj en riktigt underbar ommay!

  SvaraRadera
 27. Varje gång jag hör talas om barn med hjärtfel, eller får höra ordet hjärta och bloggar i samma mening eller ordet Abbe går mina tankar alltid till er! Jag har en lillebror, född 05 som är mitt allt. Utan han skulle inte jag själv inte sitta här och skriva detta för jag skulle inte längre finnas. Abbe är bland den goaste lilla killen jag någonsin sett! Hans ögon bara utstrålar lycka och när han sjunger, hjärtat smälter! Efter att ha läst din blogg ett bra tag, följt den genom semestrar, vardagslivet med småbarn och allt som hör därtill vill jag bara säga att Abbe borde få en tapperhetsmedalj! Och ni, hans familj också! Jag kan tycka det är svårt att se på om min lillebror har magsjuka och inte vill äta, eller inte kan äta innan det kommer upp igen och ni har gått igenom något sådant här och delar glädjen, sorgen, det roliga, det tråkiga med oss läsare vilket är så hedersvärt! Ibland är det sånt här som måste berättas för mamn verkligen ska förstå, men allt ni gått igenom, och all den kärlek ni ger er barn, all närhet ni ger till oss läsare, det är helt beundrasvärt! Din blogg, din son, din familj, du...ja ni är helt otroliga, och jag tackar er, för en underbar blogg, för den underbar läsningen ni skänker oss, trots att huvudperson i det hela, förtjänar bättre! Tack!!

  SvaraRadera
 28. Åh så fint. Ögonen tåras!

  SvaraRadera
 29. Underbara barn!!

  SvaraRadera
 30. Fina, FINA Abbe!
  Jag har spenderat ganska många månader i Afrika och har därför inte läst bloggen på ett tag, men nu är jag tillbaka och jag måste säga att jag tycker att hans tal har förbättrats avsevärt sen sist.
  HEJA ABBE!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.