Ett läsarmejl.

12:56

Man måste ju ändå beundra dem som snickrar ihop spam. Det här damp ner i min mejlbox. Visst är det fint?

Hej min kära vän, Mitt namn är Miss Jenny jag såg din profil i dag på denna hemsida och blev intresserad i dig, kommer jag också vilja veta dig mer kan du jag vill att du ska skicka en mail till min privata e-postadress så att jag kan ge er min bild för att du ska veta vem l am.Here är min privata e-postadress (xxxxx_xxxxxxxxx@yahoo.com). Jag tror att vi kan gå från here.I am väntar på ditt mail till min e-postadress above.miss Jenny. (Kom ihåg avståndet eller färg spelar ingen roll men älskar frågor mycket i livet) Tack.

Andra bloggar om , ,

16 kommentarer

 1. Det låter fullständigt seriöst...

  Miss J är en kvinna att lita på i alla väder.

  Lycka till!

  :o)

  SvaraRadera
 2. Vilken invit va? Knappt du kan bärga dig, eller hur?

  /Klaus

  SvaraRadera
 3. Jag fick faktiskt ett liknande. Tiläggas bör ju att jag är en kvinna som inte är så värst intresserad av andra kvinnor. Sen tycker jag inte det låter så trovärdigt när de använt sig av google translate. Lite oseriöst sådär. Men hon får iallafall åtta av tio poäng för att hon försökte, din Jenny...

  SvaraRadera
 4. ha ha ha, vilken sopa ... inte många rätt där va'?

  SvaraRadera
 5. Oh, visst är det fantastiskt fint? Blir du väldigt knäckt om jag sägar att jag fick ett exakt likadant i morse? ;-) Särskilt snyggt tycker jag de direktöversatta fraserna är, det luktar lite..eh, Google Translate om det?

  :-)

  SvaraRadera
 6. Skrattade gott! Det borde finnas nånstans man kunde skicka in det! Typ "tjuvspammat" eller nåt! ;)

  SvaraRadera
 7. Har också fått det mailet, flera gånger. Haha!

  SvaraRadera
 8. Dags att säga åt frugan att spamma, blir sådär när dom för mer löplina än köket och knytnäven.

  SvaraRadera
 9. Ha,ha - Snacka om att vara populär !

  SvaraRadera
 10. HAHAHA underbart! Men förstå hur många människor hon glädjer!

  SvaraRadera
 11. Får man komma på bröllopet?

  SvaraRadera
 12. HAHAHA google translate? :D hehe

  SvaraRadera
 13. VAr glad du att andra än Miss Jenny hör av sig!

  SvaraRadera
 14. Fantastiskt fint! Det är nog dags att bryta upp från superfamiljen för hennes/hans skull... ;)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.