Hej framförhållning.

23:22

Igår kom det ett sånt där kuvert i brevlådan igen. Ett med Västra Götalandsregionens blågröna logotyp i övre vänstra hörnet. Vad är det nu för kallelse, tänkte jag och sprättade upp det. Barnhjärtmottagningen. Det var rätt längesedan nu.

Bla bla bla ... kallad till ... bla bla ... onsdag den trettonde maj ... bla bla... Va?! Men det är ju i morgon.

De måste ha skrivit fel datum tänkte jag och ringde för att kolla upp vad det skulle stå egentligen. Men nej, det var inte fel. Vi ska dit imorgon bitti.

Här snackar vi snabba puckar.

7 kommentarer

 1. Näe, vet du vad. Det flyger inte när det händer. Jag måste kunna planera lika mycket som de måste. Åtminstone en vecka i förskott tack så mycket. Det spelar inte så stor roll att alla är trevliga och att det är för barnets bästa och allt sånt, lite respekt för andras tid tack. (många sådana kallelser har jag själv fått. Har lika många gånger fått ringa och ändra trots att jag från början har sagt att jag kan ABSOLUT INTE på tisdagar. Under INGA OMSTÄNDIGHETER på tisdagar. Vad har jag fått? Jo, tisdagstider.)

  SvaraRadera
 2. Men de hade fått en lucka, chansade och hade full förståelse om vi hade tackat nig. Så de är förlåtna. Nu funkade det som tur var.

  Men annars håller jag med dig. Det är ingen okej framförhållning.

  SvaraRadera
 3. Kort varsel... Lycka till:)

  SvaraRadera
 4. Tycker de kunde ringt nu när de fått en lucka... I stället för att du skulle jaga dem.

  Hoppas hur som helst att det går jättebra idag!

  SvaraRadera
 5. Lite väl kort varsel, och tur att posten gjorde sitt jobb i tid. Annars hade det blivit ännu värre... Kanske kunde de ringt om tiden istället när det blev så nära inpå. Men det viktigaste är ju att ni kunde och att det går bra. Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Hej.
  Tycker Du som mamma att det är rätt att göra abort pga. "fel" kön? När barnet dessutom är helt friskt?

  kommentera på http://hoppelajnen.blogg.se/2009/may/abort-pa-grund-av-kon.html

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.