As seen on TV.

22:39Anonymiteten. Jag har länge hållit fast vid den. Okej, om man verkligen vill kan man såklart ta reda på en massa saker om oss via nätet, jag är ju inte dummare än att jag vet det, men i princip har jag försökt vara anonym. Det känns bra så.

Därför var inte svaret helt självklart när vi fick frågan om att medverka i ett litet inslag i Kattis & Co på TV4+. Men eftersom ämnet var något vi vurmar mycket för, nämligen organdonation, valde vi ändå att tacka ja.

Så tro det eller ej, inom några veckor kommer vi ut ur garderoben. En liten stund i alla fall.

Andra bloggar om , , , , , ,

28 kommentarer

 1. Du måste berätta när du vet vilket datum det blir så jag inte missar det! :)

  SvaraRadera
 2. Abbe och storebror är redan stora små sköna roliga kändisar.

  Organdonation är livsnödvändigt för många levande människor.

  Mycket bra beslut Abbes pappa och mamma.

  SvaraRadera
 3. Oh NEJ! Och jag har inte TV4+!

  SvaraRadera
 4. Kanske du kan lägga ut det på YouTube, så vi utlandssvenskar kan se det också!!! Bra att slå ett slag för organdonation. Jag har inte anmält mig här ännu, men har tänkt göra det länge. Nu ska jag göra det!

  SvaraRadera
 5. Fast jag kom på att man kan se den på TV4 anytime.

  SvaraRadera
 6. Får man veta vad Abbes storebror heter då? För det har jag alltid undrat över :)

  SvaraRadera
 7. Det ska bli roligt att se! Du får påminna när det är dags.

  SvaraRadera
 8. Det ser jag fram emot! Jag tror faktiskt jag såg en skymt av er en gång - nu råkar vi ju faktiskt bo i samma kommun - men man störtar ju inte fram och ropar hej...

  SvaraRadera
 9. Tack för att du berättar. jag kommer såklart att titta.

  SvaraRadera
 10. Åh, så spännande! :D

  SvaraRadera
 11. spännande. spännande och märkligt att få ett ansikte och en "riktig" röst på den röst man "hör" i bloggen!

  SvaraRadera
 12. Abbe är ju redan kändis, han är ju med i Colorama-reklamen(tror jag, iaf kom Abbe springandes mot mig på en härlig fototapet), eller har jag fel?
  Glöm inte berätta när ni ska vara med!!!! Jag kommer sitta klistrad och ämnet är ju LIVSviktigt.
  Kram

  SvaraRadera
 13. Vad starka ni är!
  Det är verkligen en viktig sak ni ställer upp för!

  SvaraRadera
 14. Åh - då försvinner ju lite av det mystiska & speciella... humh... och jag som vant mig med att Storebror heter just bara Storebror...
  Men vi gillar er starkt ändå - anonyma eller ej !
  Och om något så lär du ju bara få ännu fler läsare här på bloggen och det är ju aldrig fel.

  SvaraRadera
 15. Vad goa ni är. Jag tror att det är avsnitt nummer 12 och att det kommer om två veckor, men jag lovar att berätta när jag vet exakt.

  Och det kommer att ligga kvar på TV4 anytime ett tag efter att det sänts för dig som inte har TV4+ eller bor utomlands.

  Vi är med i ett ganska kort litet inslag om jag förstått allt rätt.

  Jag tror att Storebrors namn kommer att förbli en hemlighet. Vi säger det aldrig så vitt jag kan minnas. Om inte de påannonserar med hans namn förstås ...

  :-)

  SvaraRadera
 16. Vad bra och viktigt. Jag har förlorat två vänner som båda väntade på nya lungor. Det är frustrerande eftersom jag vet att de kanske skulle haft chansen till ett längre liv om det bara hade funnits fler donatorer. Det jobbigaste av allt är nog att många anhöriga säger nej bara för att det inte har diskuterats och för att de helt enkelt inte kände till den avlidnes önskan. Det är så himla onödigt.

  SvaraRadera
 17. Väldigt bra beslut!skulle vara roligt att få ett ansikte på er fantastiska människor som lyckats så bra med Abbe och Storebror!

  SvaraRadera
 18. Jag har varit med i donartions registret i många år nu.

  Jag tycker alla människor borde ta ställnig, så att anhöriga slipper det ansvaret.

  Mitt val var lätt en självklarhet,
  att svara JA.

  Annelie

  SvaraRadera
 19. Skall absolut hålla korpgluggarna öppna! Vad roligt trots allt att få se er :).

  SvaraRadera
 20. Hej! Jag har gjort det nu. Jag har läst igenom hela bloggen från början till nu. Riktigt bra är den. Och du, på att skriva och fota. Och jag har skrattat och gråtit och allt det där. Er familj verkar härlig som få! Keep up the good work!

  SvaraRadera
 21. @ Abbes pappa
  Åh va' bra - för Storebror behöver ju inte heta något annat än just Storebror här i bloggen (tycker jag iallafall)
  Han är sin alldeles egna person ändå, med eller utan namn.

  SvaraRadera
 22. Det är svårt att veta hur mycket man ska vara offentlig med. Speciellt TV har en förmåga att sätta en i strålkastaren. Jag själv är egentligen för en transparent syn och närvaro på nätet och irl. Men min dotter har inte valt att få vara offentlig. Och vad kommer mina tankar och ord påverka henne i framtiden om hennes namn går att koppla till min blogg?

  Men som de flesta andra kommer jag nog försöka se avsnittet där ni är med.

  SvaraRadera
 23. Du måste berätta i god tid vilken dag och tid, så jag hinner boka mig hos min kompis tv och titta. För har man inte tv4+ skaffar man sig den !

  SvaraRadera
 24. Vore jättebra om ni återkommer med datum när det sänds, min dotter kommer kanske bli aktuell för hjärttransplantation om vi har otur så detta program vill vi inte missa.

  SvaraRadera
 25. Väl avvägt beslut. Ska precis skicka en hälsning ner till en familj vi mötte i Lund som bär på den tunga väntan på ett nytt hjärta till deras charmknutte. Vi själva kämpar med vår dotter som likt Abbe har Catch 22. Vi är stolta över att kunna tala om er hemsida för vänner och släkt, så att vi inte känner osss så ensamma som man kan bli när våra älsklingar är 1 på 4000...

  SvaraRadera
 26. Looking forward to it! Superkul.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.