Hej igen.

20:51

Och god fortsättning på er allihop. Hoppas ni har haft en fin jul och tagit hand om varandra ordentligt nu. Det har vi.

Jag passade på att ta ett litet blogglov. När jag loggade ut från bloggen i torsdags morse och checkade in på "hotell mormor och morfar" kände jag hur otroligt trött och sliten jag var. Hur skönt det var att komma hem till dem och bli omhändertagen. Vid ett tillfälle satte jag mig vid svärmors dator och funderade på om jag skulle skriva ett litet inlägg och berätta hur det gick. Men det blev aldrig så. "Skit i det nu Abbepappan", sa jag till mig själv, "de klarar sig ändå och du behöver vila." Tänk att jag lyssnade på det.

Abbe gick visserligen på febernedsättande hela julafton, men det märktes ändå att antibiotikan tog och att han mådde lite bättre. Julmaten bestod av välling och väldigt många glasspinnar. Ärligt talat tror jag Abbe var rätt nöjd med det. På juldagen var han feberfri och mådde ganska bra, så det är på rätt väg. Nu är det slut på flytande- och mjukmatrestriktionerna så nu får han äntligen äta vad han vill. Gissa vad han ville ha? Godis såklart. Gissa om han fick det? Massor.

Tomten var förresten snäll. Men det får vi prata mer om sedan.

19 kommentarer

 1. heja världens bästa abbe och abbefamilj!!!!!!

  SvaraRadera
 2. god fortsättning och skönt att höra att det är på rätt väg och väl unt med lite ledigt! kram

  SvaraRadera
 3. Det är klart Abbefamiljen behöver lite ledigt!

  Skönt att höra att Abbe vill ha godis, det betyder att han mår bättre.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Skönt att se ett livstecken från dig. Blev lite orolig när du aldrig uppdaterade bloggen! Bra att Abbemannen är på bättringsvägen!

  Gott nytt år på er!

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka efter blogglovet - det var dej väl unnat! Härligt att höra att Abbe är på bättringsvägen, och att julen varit bra och avkopplande. Varma hälsningar från Norrbotten!

  SvaraRadera
 6. Även blogosfärens bästa blogg får ta ledigt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

  Men det känns skönt att du är tillbaka och att det går åt rätt håll med Abbe.

  SvaraRadera
 7. det var ju klart att du skulle ha en paus.

  SvaraRadera
 8. Heja Abbe och Abbepappan, och resten av Abbefamiljen! Det är klart att Abbe är på G igen - skönt att höra!!! Både för honom själv, och för er andra.

  Hoppas ni får en härligt julledighet, att nyår blir trevligt, och att 2010 blir ett bra år för er!!!!

  SvaraRadera
 9. Vad skönt att Abbe mår mycket bättre och att han får äta igen.. Så klart killen skall ha godis då :-D

  Njut nu av starten på en förhoppningsvis bra vecka för er alla..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Så klart han ska ha godis, den lilla hjälten! Skönt att han mår bättre nu!!!!

  Det var allt bra att du tog dig en paus! Iaf har jag överlevt, även om jag har tänkt mycket på er.

  Ha nu ett så gott slut på 2009 ni bara kan!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 11. Så bra att du tog jullov, efter den hösten ni har haft. Det verkar som att berg- och dalbanan är er åkattraktion på livets nöjesfält - tacka tusan för att man blir trött.

  Trodde väl inte annat än att tomten var snäll. Skönt att höra att den lille hjälten är på G igen. Nu önskar jag bästa slutet för 2009 och ett riktigt GOTT NYTT ÅR.

  PS. Förresten, vet du varför man måste begära förhandsgranska två ggr innan man kan göra det?

  SvaraRadera
 12. Åh så skönt att höra att Abbe mår bättre. vi är många som tänker på er alla.

  kramar i massor

  SvaraRadera
 13. Å så skönt att läsa att det är på bättringsvägen. Tankarna går till hela Abbe-familjen. Tack för att vi får vara med och dela era upplevelser. Empati-kontot fylls på och förståelsen för människors olika vedermödor ökar. Önskar hela familjen ett gott slut och framförallt ett Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 14. Roligt att höra ifrån er igen,jag har undrat så hur det har varit med lille Abbe.Skönt att höra att han är på bättringsvägen.
  Ha nu ett gott slut på år 2009.

  SvaraRadera
 15. Så skönt att höra att ni blivit ompysslade, att du kunde unna dig ledigt och att lillkillen äter godis. Det känns gott i hjärtat!
  Ha nu sköna dagar så här i slutet på 00-talet med önskan om att nästa år ska bli ert bästa.

  SvaraRadera
 16. God fortsättning och skönt att allt går mot det bättre!
  Vet inte om du läser mail, men gissar att du läser bloggkommentarer. Vad säger du om 25 februari och seminarium på Ågrenska? Du kan kolla på deras hemsida och under kurser. Vill du vara med? Hoppas det. Vill du vara med både eftermiddag och kväll eller enbart kväll. Kan vi fundera på. God och härlig fortsatt vila!

  SvaraRadera
 17. Har du hört talas om Dick och Rick Hoyt? Man kan inte klistra in text i kommentarer till din blogg, men sök på "Team Hoyt" på YouTube så hittar du. Otroligt rörande och inspirerande! Jag grät som ett barn. Det är en pappa som hela sin gravt handikappade sons liv har tagit med honom på allt han gör. De har genomfört hundratals triathlons, 6 Ironmans, ett 70-tal marathons och så vidare och så vidare. Jag tänkte på dig när jag såg filmerna på YouTube. Dick Hoyts starka kärlek till sin son påminde så mycket om din ... (Visst, alla föräldrar känner förmodligen så men det blir mer tydligt när ni visar det på sätten ni gör). Fantastiska människor!

  SvaraRadera
 18. Klart ni är värda Ledigt och eget familjeliv såhär i jul och operationstider men.......... jag får Abbeabstinens, längtar

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.