Kontraster.

22:30

För en vecka sedan vid den här tiden stod jag på en scen i Amsterdam hastigt och lustigt och fick ta emot Europas finaste reklampris för min byrås räkning. Om två veckor sitter jag bredvid Abbes säng på sjukhuset och tröstar.

Jag säger inte att det ena är bättre än det andra, bara väldigt annorlunda. Jag är naturligtvis vansinnigt stolt över att ha varit med och startat ett företag som är så duktiga på det vi gör så att vi belönas med Grand Prix i branchens EM. Det vore väldigt fånigt att påstå något annat. Men jag är än mer stolt över att vara pappa till Abbe.

Att få sitta i TV-soffan framför Idol på fredag kväll med Abbe i pyjamas i mitt knä är inget annat än en ynnest. Att se hans ögon bli allt tröttare och känna hur han sakta somnar in i min famn. Det fridfulla ansiktet, hjärtslagen och hans lilla andedräkt. Att få bära det sovande knyttet in till hans säng och stoppa om honom.

Det, mina vänner, är fredagsmys royale.

Andra bloggar om , , ,

11 kommentarer

 1. Åh, härligt att känna så!
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Känner igen känslan. Det finns inget bättre! Det BÄSTA jag vet är när sonen sitter i min famn, lite trött o "kelig" o nästan somnar.. Doften, lugnet, kärleken! VERKLIGEN fredagsmys!

  Grattis till priset, o lycka till om 2 veckor! Förstår din lycka/ångest/oro/lättnad på samma gång!

  SvaraRadera
 3. Åldern är fel för min egen lilleman för dylik insomning men jag har provat på det, och ojojoj vilken härlig grej....

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt att ha sin gosiga grabb i famnen på morron, dag eller kväll.
  Bäst att passa på att njuta för vem vet när man inte får sitta där och gosa längre.

  Så passa på att njuta det gör i alla fall jag :)

  Trevlig helg till hela familjen från vår familj.

  SvaraRadera
 5. I meningsfullhetens namn:
  .
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6240827.ab
  .
  Det är väl klart att det blir SÅHÄR i vår porröversvämmade kultur.

  Det är väl klart som fan att det blir SÅHÄR efter allt snusk och slask fördumningsmedialiteten vräker ut över oss allihop, i synnerhet detdär äckliga PARADISR HOTEL. Underhållning är ett fult ord. Man skulle ta en kulspruta och skjuta hela skiten sönder och samman bara.

  SLÄNG TEVEN! Det har hjag själv gjort för länge sen.

  - Peter Ingestad, Solna

  SvaraRadera
 6. Du är imponerande.... Just kominationen av din riktigt imponerande karriär, och hur du är en riktigt riktigt riktigt imponerande förälder!
  Inspirerande!

  SvaraRadera
 7. Jag är inne och smygläser lite titt som tätt. Som så alltid skriver du varmt, ärligt och mycket underhållande.

  Önskar en riktigt fin helg.

  Anna

  SvaraRadera
 8. Härligt att du har så sunt perspektiv, du är en underbar pappa och förebild, tack! (det behövs)

  SvaraRadera
 9. Hej

  Nu är det dags att krona årets pappablogg och du har varit med i en av de tidigare tävlingarna hos mig. Du har blivit nominerad nu till den stora tävlingen och godtar du nomineringen så är du med ikväll.

  Svara gärna innan kl. 18.00 idag då tävlingen startar ikväll ;)

  Om du inte vill vara med behövder du inte göra någoting. Ha en skön dag

  Penny

  SvaraRadera
 10. Åh tack för din fina kommentar, ännu en gång mitt i prick. Efter allt slit och fysisk och psykisk påfrstning det här inneburit är jag så oerhört stolt över att få vara mamma till min illa 22q11 kämpe. Igår tog hon sina första små steg på egen hand. Gråtfärdig av lycka!!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.