Svaret på alla frågor.

09:27

Douglas Adams menade i "Liftarens guide till galaxen" att svaret på den yttersta frågan om livet, universum och allting är 42. Somliga menar att det är Gud.

Hemma hos oss är numera svaret på alla frågor: "Ska bara köra klart den här banan."

21 kommentarer

 1. Ha ha! Same, same här!

  SvaraRadera
 2. Både jag och min man är galna i att spela spel. Så det är likadant här. Men vi har tålamod med varandra. Som tur är tycker lillkillen oxå om spel och han brukar sitta i knät på oss och "hjälpa till" (de få gångerna vi spelar när han är vaken)

  SvaraRadera
 3. Haha, det är nog det nya svaret på allt, för så har jag det med... Elektroniska spel - vår tids Gud =)

  SvaraRadera
 4. hahaha. btw otroligt söt bild! det syns hur lika dom är förutom att abbe har lockar:)

  SvaraRadera
 5. jag säger bara som mamma till en datamissbrukare i 14- årsåldern: sätt gränser i tid. för guds skull sätt gränser. jag vet att era välartade söner inte spelar dygnet runt men min son har också varit en dunboll som man kunde kontrollera när han började eller mitt absolut viktigaste råd är att ha flera spelfria dagar och gör systematiskt saker ute med barnen. det låter som en präktdåres tips men trust me. jag talar av erfarenhet.

  SvaraRadera
 6. Hej hej! En ny läsare här :) Ville bara lämna ett avtryck och med det säga att bloggen var himla trevlig. här tänker jag kika in oftare :)

  SvaraRadera
 7. Det är ungefär samma svar som vi får hemma hos oss också, "ska bara göra klart en grej..." och då menas Nintendo eller datorn eller Fifa 10...

  SvaraRadera
 8. Meningen med livet = 42
  Nå kanske är det Gud men min teori är att två själar ska mötas och skapa liv.
  Om man får tro på att själen väger 21 gram och meningen med livet är 42...ja då är det så...att vi är två som ska för livet vidare genom våra barn...

  SvaraRadera
 9. era barn är så fruktansvärt vackra! och du är grym på att fånga ögonblick med kameran. och grym på att skriva och ja, att vara pappa är du säkert inte heller helt dålig på att vara!

  SvaraRadera
 10. Så galet söta dom är! /Malin som läser denna blogg varje dag

  SvaraRadera
 11. Gud vad lika de är dina sötnosar! :)

  SvaraRadera
 12. omen titta på brorsan.
  han börjar bli så stor ju.

  SvaraRadera
 13. Oh vad jag känner igen det där... Men här låter det mera som Alfons Åberg. "Ska bara..." och då är det något som ska göras klart, eller så vill hon bara berätta nåt :-)

  // Anna

  SvaraRadera
 14. Vad enormt fina ungar du har!

  SvaraRadera
 15. Har du varit hemma hos oss och fotat våra barn och citerat Bombadill?

  *förvirrad*

  aka Total igenkänning :-)

  SvaraRadera
 16. wow. nu har jag tagit mig tid (ca 5 dagar allt som allt) att läsa igenom hela bloggen. jag kunde helt enkelt inte sluta läsa. man vill bara krama om abbe och berätta för honom att han är en riktig vardagshjälte!

  SvaraRadera
 17. Hej! Hittade hit genom en länk från InnanDuFanns-Lindas blogg och började läsa de aktuella inläggen. Nu har jag läst från början till slut och är verkligen fast :-) Jag har skrattat och jag har gråtit, men oavsett så har jag njutit.

  Tack för en fantastiskt bra blogg och igenkänning som småbarnsförälder.

  SvaraRadera
 18. Ah, det påminner om då jag satt barnvakt åt två söta knoddar! De svarade på det sättet ganska ofta de också. ;P

  SvaraRadera
 19. Precis så enkelt ska livet vara :) Kramar.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.