Efter jordbävningen.

16:15

Kalaset är avklarat. Tre barn blev sjuka, ett tidens tecken får man väl säga. Så istället för tolv barn med Abbe och födelsedagsbrorsan blev de bara nio. Gudskelov, jag har tinnitus så det räcker ändå just nu. Synd om de som blev sjuka förstås.

Kalaset var i alla fall lyckat och storebror är nöjd. Abbe bröt ihop en liten stund när han kom på att det bara var brorsan som fick paket och inte han, men det är smällar man får ta. "Jättekul. Mycket bättre än förra året", var storebrors betyg. Det tar jag som en komplimang. Eller åtminstone ett steg framåt.

Jag återkommer med en utförligare kalasrapport så småningom.

Jag måsta sluta nu för, i kväll ska min fru och jag på Göteborgsoperan. Min juklapp till henne. Lite god mat först och sedan Mary Poppins.

Vi är värda det. Om jag får säga det själv.

Andra bloggar om: , , ,

8 kommentarer

 1. Njut i lugn och ro !
  Hoppas det blir kul & gott.

  SvaraRadera
 2. Jag hittade hit för ett par dagar sedan... Vill egentligen bara visa min uppskattning genom en kommentar! Jag tänker läsa varenda ord du skrivit i den här bloggen, från början till slut.

  Jag måste erkänna att jag är osäker på om jag är kär i dina söner eller i dig som har skrivit allt! Jag älskar ditt sätt att skriva och jag älskar dina bilder, jag kan ju erkänna att jag faktiskt är en smula avundsjuk på din talang att ta fina bilder!

  Till sist har jag bara en sak att säga; HEJA ABBE! (och Heja Abbes storebror, han förtjänar det minst lika mycket!)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att gå på Gbg-operan. Har aldrig varit där, tyvärr. Hoppas man får tummen ur nån gång.

  Ha så kul! :-)

  SvaraRadera
 4. Lämna gärna rapport om Mary Poppins också :-)Ha en trevlig kväll.

  SvaraRadera
 5. Aww... Storebror fick säkert massor med fina presenter :) Ha det så bra på operan ! ;D

  SvaraRadera
 6. åh. mary poppins. jag tyckte den var fantastisk, hoppas ni njöt lika mycket!

  SvaraRadera
 7. Vill kika in och önska er en skön söndag!
  Gillar din blogg!

  Kramiz

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.