TGIF.

13:00

Äntligen. Den här veckan känns fredagen mer välkommen än någonsin. Jag sitter på tåget och skriver. Den här gången är jag på väg från Stockholm efter att ha hållit ännu ett föredrag tillsammans med min kollega i vår lilla mini-Sverigeturné ihop med Posten.

Dragningarna har gått bra, spänningen i kroppen släpper och fredagsfeelingen kommer sakta krypande. Killarnas mamma ska laga mat ihop med sina matlagningsväninnor i kväll, så Abbe, storebror och jag har grabbkväll för oss själva. Gör jag tacos till oss tre blir jag kung hos killarna, och efter att knappt ha sett dem på hela veckan är det lockande att ta till lite enkla knep för att komma i god dager. Mamman och hennes kompisar får något mer spännande, det kan jag lova. De är grymma på att laga mat.

Men hos Abbe, brorsan och mig. Tacos. Som i åttio procent av alla andra barnfamiljer i landet.

Längtar redan.

Andra bloggar om , , , ,

2 kommentarer

  1. Godkväll! En lysande blogg som jag inte kunde låta bli att skicka den här vidare till:

    http://mariafalegard.blogspot.com/2009/01/kreativa-bloggare.html

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.