Familjen.

21:52

Nyheten har väl ingen missat. Att de har förlovat sig. Det är väl roligt och så. Men allvarligt talat, de har haft sju år på sig att förbereda tillkännagivandet, kunde de inte övat lite bättre innan de slog på videokamerorna till sin lilla familjesittning?

Nog kunde de ha lärt sig allt innantill, istället för att sitta och läsa på små lappar? Synd. Det kändes ju som att ingen av dem menade vad de sa. Utom möjligen Victoria.

Jag kunde liksom inte låta bli att tänka på "Hey Baberiba"

Andra bloggar om , , , , ,

17 kommentarer

 1. Haha! Fick exakt samma tankar! Skrattade igenom hela videon då jag föreställde mig Kristine Meltzer som drottningen.

  SvaraRadera
 2. Hahahaha! Hey Baberiba var precis vad jag tänkte på också :D Blev lite svårt att ta det på allvar.

  SvaraRadera
 3. Tänkte exakt lika.
  Eller gör det så endast för att vi ska tro att det är som alla andra och blir nervösa när kameran slås på?

  SvaraRadera
 4. Haha, du var nog inte den enda som såg Hey Baberiba-gänget framför dig. Känns som att Silvia är en parodi på sig själv. Det är helt underbart, satt bara och skrattade mig igenom hela nyhetsinslaget :D

  SvaraRadera
 5. Haha, jag håller faktiskt med. Lite löjligt var det allt. Och jag undrar fortfarande varför Silvia inte kan flytande svenska (eller iallafall betydligt bättre svenska än den hon har) trots alla sina år här...

  SvaraRadera
 6. Indeed! WTF var min första reaktion när jag såg Silvias lapp.

  Jag skäms.

  SvaraRadera
 7. De hade ju små lappar hela bunten, men flickebarnet verkade väl gladast ändå.
  Till skillnad mot mamman sin, för där var det verkligen inga glada miner att skåda...
  Stackars unga människor egentligen - att inte kunna se fram emot en mer naturlig tillvaro.

  SvaraRadera
 8. Undrar hur glad mamma och pappa EGENTLIGEN är... Det var, som ni skrev tidigare, inga strålande miner... synd.

  Sedan är Kungen ingen talare... Jag skrattade gott när han vände sig om och frågade de andra när bröllopet skulle vara... sorgligt att han inte minns en sån sak iallafall...

  SvaraRadera
 9. Haha! Jag tänkte precis samma sak och skrattade mig igenom videon. Efter att ha sett det en andra gång kändes det riktigt pinsamt. Håller med dig, kunde de inte ha övat lite till...? Och pratat fritt från hjärtat, de borde väl ändå veta att de (Silvia)känner att "Daniel är en fin och varm människa och att de välkomnar honom till familjen" utan att behöva läsa från lappar...

  SvaraRadera
 10. Hihi roligast av allt var killen de intervjuade efteråt som var grymt besviken på att prinsessan inte skulle gifta sig adligt. Finns sådan personer idag? Och hur lyckas de skaffa sig den monarkistiska ådran??

  SvaraRadera
 11. Äsch, kungen var ganska så fin tycker jag allt. Alla som pratar om Victorias naturlighet däremot... jesus amalia, jag blev vettskrämd när hon pratade. Men hon ganska är sådär prinsessigt prinsessig. Silvia och Daniel... brrr.

  SvaraRadera
 12. Det var ett solklart "hundra höjdare" ögonblick. Så pinsamt att jag dör.

  Helena.

  SvaraRadera
 13. Och jag är bara så glad att jag inte var tvungen att hålla presskonferens när vi smet iväg till buan och bytte ringar... Och han är så glad att vi inte var tvugna att gifta oss inom ett år - det har gått 10 nu! Stackars människor - vilket liv, och inte har de valt det själva heller!

  SvaraRadera
 14. Anledningen till att de har små lappar är ju att de förmodligen inte har skrivit sina tal själva. Liksom presidenterna i USA inte skriver sina egna tal. Daniels tal var ju rent klart det mest pretantiösa. Väldigt officiell ton å tilltalade sin kärlek som "kronprinsessan".
  Man är mer van vid Hey Baberibagestaltningarna än kungen och drottningen. Blev helt förvirrad, är det så de låter och ser ut?!
  Lite långtråkigt, men ändå skoj att se. Men det följer av ett svindyrt bröllop. Galet.

  SvaraRadera
 15. ver det. Jag tänkte också på Hey Baberiba hela tiden :)

  SvaraRadera
 16. Några ord fattades visst här ovan;

  - Kul att du skriver det......

  SvaraRadera
 17. Håller me alla här, de är bara för mycke...

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.