Presentkort nummer två går under klubban för sexhundra kr!

22:16

Den andra veckans auktion är avslutad, och lycklig ägare till ett 400 kronors presentkort på Ekobaby är "Mellanbarnet". Stort grattis till dig.

Jag är sprittglad för att ni är är så underbara och deltar i den här auktionen. Förutom att de som ropar hem presentkorten får finfina babykläder så går ju pengarna till forskning för hjärtebarnens räkning.

Vårt bidrag till "alla barnhjärtans månad" hittills: 1100:-. Och då har vi två auktioner kvar. Den tredje startar i morgon.

Underbart. Puss på er alla!

3 kommentarer

  1. Jag hoppas att du är medveten om att utöver dina auktioner har du säkerligen bidragat med mycket mera pengar. Hade jag inte hittat dig och abbe skulle jag, tyvärr, kanske inte ha skänkt. Men igår donerade jag till barnhjärtefonden. Och jag i min tur fick två andra att donera. Tänk bara vilken donationskedja DU faktiskt startat. Jag är inget geni på matte men om man börjar räkna lite på alla dina läsare. Och på dom som dina läsare tipsat. Så är det nog en mindre förmögenhet.

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Har lagt in en länk hit på min blogg. Mitt hjärtebarn är snart 18 år./Kram

    SvaraRadera
  3. Vad kul att se att denna veckas auktion slog förra. Jag har redan hunnit använda presentkortet jag ropade hem förra veckan och har tom hunnit få hem kläderna och provat dem. Jag är jätte nöjd på alla sätt och vis. Mina barn fick fina kläder och där finns pengar till forskning som kommer min lilla hjärtis tillgodo. Så fortsätt buda nästa vecka!!!

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.