Storebrors tackmail.

22:48Det här är så fint. Det var egentligen inte menat till er alla, men jag kan inte låta bli att visa er.

Märkliga men symaptiska saker kan hända när man har en blogg. Jag skrev ett inlägg för inte alls länge sedan om att storebror surfat in på Nickelodeons hemsida på egen hand. Några dagar efter det kom ett mejl från dem, där de berättade hur glada de blivit då de läste mitt inlägg och undrade om de fick skicka en liten present till Abbe och hans brorsa.

Killarna fick ett paket, jag förklarade för dem så gott jag kunde varför det kom grejer från deras TV-kanal/spelsajt, och de var överlyckliga. Fantastiskt säger jag. Storebror och jag kom överrens om att han skulle skriva ett mejl och tacka. "Jag fixar i ordning mejlet om du skriver in allt själv" sa jag.

Vid middagen samma kväll, när han som vanligt slängt i sig maten och jag knappt börjat eftersom Abbe behövde all min uppmärksamhet, tyckte han att vi skulle skriva mejlet. "Men älskling, jag måste ju äta min mat. Kan inte du skriva på en lapp vad det ska stå så fixar jag det sedan" sa jag. Jag köpte mig lite tid helt enkelt.

Efter lite knepande och knåpande gav han lappen till mig. Förvånad tittade jag på den och insåg att han har skrivit alldeles själv. Den här är för fin för att bara skriva av, tänkte jag.

"HEJ NIKELÖDJEN. VA FINA PRISETER NI SKADE. TAK FÖR DÅM."

Andra bloggar om , , , ,

22 kommentarer

 1. Måste ramas in!

  Jag följer storebrors utveckling med spänning och förtjusning.

  SvaraRadera
 2. Blir som vanligt alldeles varm i hjärtat när jag läser om dina barn!

  SvaraRadera
 3. En blivande författare, precis som sin far!!

  SvaraRadera
 4. Helt underbart. Så otroligt duktig han är, storebror. Vår 5,5-åring har långt till att klara något sådant.
  Blir varm i hjärtat när jag läser här. Nu ska jag gå upp och tjuvkika lite på mina tre skatter när de sover.
  Hälsningar Carola

  SvaraRadera
 5. det är sånt här som man blir helt genomlycklig av =D . barn är rena lyckorusen. man kan inget annat än älska dom.

  jag har följt din blogg ett tag nu, och jag måste säga att Abbe är ju världens sötaste!

  kram på er. =)

  SvaraRadera
 6. GASCH! :) Jag älskar bloggen! Sjukt bra!

  SvaraRadera
 7. De blir säkert glada på Nickelodeon också!

  SvaraRadera
 8. Tokfint skrivet av en tokfin storebror. De kommer att bli så glada för det där brevet. Kommer bergis fler fina presenter :-)

  SvaraRadera
 9. Vad kul att de hörde av sig och det värmer säkerligen lite extra att få ett barnskrivet tackbrev.

  SvaraRadera
 10. Tänkte tipsa om hur ni kan få fler besökare till er hemsida eller blogg helt gratis

  http://www.viraltrafik.se/?Dillan

  SvaraRadera
 11. jag älskar din blogg, den är länkad till favoriterna på min. men halva glädjen är nästan att läsa kommentarerna, dom är lika söta som bloggen. här finns ingen bitterhet, inget näthat,och trots att bloggen handlar om något hemskt och läskigt så finns det så mycket glädje och kärlek att man mår bra av att klicka in här. minst sagt imponerande!

  SvaraRadera
 12. Naaw va sött!! Jag har typ ett block hemma där det står: CÅLA, FANTA, SPRAJT, PÄPSI... från när jag var 4 xD Jag lärde mig skriva rätt tidigt.

  SvaraRadera
 13. Underbart! En sån där lapp ska sparas för evigt och alltid. * kärlek *

  Lillebror skrev en sån liten lapp en gång, som hamnade på min blogg... http://irrhonan.wordpress.com/2008/03/06/en-liten-lapp/

  SvaraRadera
 14. Naw vad gulligt o fint skrivit...jätteduktig kille du har!! Helt klart att den ska ramas in o sparas...kramizar på er!!

  SvaraRadera
 15. Underbart! Underbart I tell you!

  SvaraRadera
 16. Underbart ju!
  kramar

  SvaraRadera
 17. passa er för skatteverket bara.....
  http://www.e24.se/branscher/reklammedia/artikel_1062779.e24

  SvaraRadera
 18. Hahaha...ja just det. Men om jag blir upptaxerad för de här presenterna ska jag nog klara den skattesmällen.

  SvaraRadera
 19. Ahhh vad sött!!!!!

  SvaraRadera
 20. Jag har haft en del med nikelodeon att göra och jag måste säga att jag blir mer positivt inställd till dem efter de här. Hoppas de även blev glada för sitt fina meddelande!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.