Apropå nätpirater.

21:46Andra bloggar om , , , , piratdebatt, skadestånd, demonstrationer, fällda, fängelse

6 kommentarer

 1. Hahaha...skön bild..Barn är ofta riktiga pirater! Har 2 här hemma också.

  SvaraRadera
 2. Visst 17 ska artisterna ha betalt, men inte på det HÄR sättet, alltså monopolistiskt överpris per exemplar, för det är samhällsekonomiskt slöseri av grövsta mått; det enda som därmed uppnås är att nya artister hindras från att komma fram; och tänk att det är minsann själva SYFTET, det! Det här är alltså miljardärsmonopolets metod att skydda sin egen verkstad för glassigt nonsens mot konkurrens och därmed strypa sann kreativitet och effektivt fördumma folket, dränka det i porr och kastrera det till motståndslöshet inför monopolkapitalets hänsynslösa Reaktion; följaktligen hjärtligt understött av Monopolets dilettantiska fähundar som Ian-Gulliver Kallhammar, Hora Sängdahl och Claës-Barbie Alexandelander.

  SVERIGE UT UR EU!

  - Peter Ingestad, Solna

  SvaraRadera
 3. Till Kraxpelax

  Så nio kronor för att få spela, bränna ner och kopiera en låt inom familjen hur mycket som helst är alltså ett "monopolitiskt överpris". Vad tycker du att nedladdningen ska få kosta.

  Brukar du skita i att betala tandläkarräkningen också om du tycker att den är för hög?

  friskytten.blogg.se

  SvaraRadera
 4. En bra krönika om ämnet: http://www.dt.se/kultur/article420879.ece

  SvaraRadera
 5. HAHA
  Den där nätpiraten verkar ju mer än lovligt farlig.

  ;)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.