Fråga på bara.

00:01

Äh vad säger ni? Ska vi ta och köra en sådan där frågestund som är så populärt hos de stora bloggarna? Ni frågar saker ni undrar. Jag svarar.

Men jag tar mig friheten att säga pass om det är frågor jag inte vill svara på. Okej?

24 kommentarer

 1. Woho, först!

  Du behöver inte svara, jag undrar bara om du och din fru tänkt skaffa fler barn? Jag tror Abbe skulle vara världens bästa storebror, ja, förutom storebror då ;)

  SvaraRadera
 2. Kan inte du lägga in lite fler videoklipp med Abbe och Storebror? Och kanske dagens outfit ibland?

  SvaraRadera
 3. Hej jag undrar om du kan lägga in någon bild på hela familjen?:) Man är så nyfiken vem det är som bloggar! Följer bloggen flitigt :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Den frågestunden kom lägligt. Du och din fru verkar väldigt lyckliga. Hur månar nu om er själva och ert äktenskap i stormiga tider?

  SvaraRadera
 5. Hur mår Abbe idag? Fysiskt, alltså. Det var ju väldigt dramatiskt när han föddes men nu verkar han ju må prima?

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag undrar om du har några bra karriärstips? Jag är i början av min karriär och har svårt att hitta balansen mellan privatliv och jobb.. Jag blir väldigt stressad och får mycket prestationsångest.Har du tacklat dessa känslor och hur kom du förbi dem?
  Tack för en superbra blogg och hälsa finaste familjen! MVH Jenny

  SvaraRadera
 7. 1.Vad har du for tankar om Abbes skolgang? Jag hoppas saklart att hans tal blir tydligare, om inte, kan han fortfarande ga i vanlig skola?

  2.Har du blivit igenkand pa stan sedan du medverkade i tv?

  3.Var jobbar di fru med?

  SvaraRadera
 8. Har en fråga...
  Hur har du byggt upp din blogg som den ser ut nu,med alla spalter osv?
  Jag vill inte på något vis härmas,men jag gillar uppdelningen.

  Jo,en fråga till...är Abbe såpass frisk kille att ni klarar er själva eller kommer ni i framtiden behöva assistenter för att han ska få den hjälp och det stöd han behöver? Har han någon slags "anpassning" kring sig om dagarna?

  SvaraRadera
 9. Jag undrar om det går att se kattis c/o-programmet där ni medverkar på nätet någonstans, för jag missade det på tv och har inte tv4:s betaltjänst anytime.

  Vore kul att se hur ni ser ut, helt enkelt.

  Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 10. Jag vill bara ge er beröm! Abbe verkar ha det så himla bra och jag ler varje gång jag går in här och läser om allt ni gör och om vad Abbe har sagt.

  ni är en så fin familj.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 11. Hej hej!
  Undrar varför du inte svarar på frågor som dyker upp bland kommentarerna i bloggen. Kul med en sån fråga på en frågestund. ;) Är du på andra bloggar/hemsidor? Brukar du kommentera hos andra? Sen vill vi se bild av dig och din fru med ju!! :D

  SvaraRadera
 12. Vad är Abbe respektive Storebrors favoriträtt?

  SvaraRadera
 13. Jag undrar varför inte du skriver en bok? Kan man skriva på ett sådant intressant och målande sätt som du kan borde man utnyttja det. :)

  SvaraRadera
 14. vad roligt med frågestund!!

  om du fick beskriva abbe, storebror, dig själv och din fru med tre ord vardera. vilka ord skulle du välja då?

  vad har du pluggat eller gjort för att få jobba med det du jobbar med idag? vad gick du på gymnasiet?

  vad heter storebror egentligen? det kanske du inte vill svara på, men fråga kan man ju alltid göra! :)

  och till sist, tack för en fantastiskt fin blogg! kram

  SvaraRadera
 15. Jag önskar killarna få en strålande midsommar utan regn.
  Ni föräldar med förstås. Glad midsommar.

  önskar Annelie

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Tycker mycket om din blogg! Detta är absolut ingen kritik, är nyfiken kring hur du resonerar: Varför är du själv "anonym" (inte med på bild) i bloggen medan du lägger ut (fina) bilder och filmer på dina barn?
  Ha en underbar midsommar!

  SvaraRadera
 17. Hur träffade du din fru? =)

  SvaraRadera
 18. ... borde kanske inte lägga mig i...men Jennys fråga...jag är övertygad att män och kvinnors hjärnor funkar olika, så oberoende av ditt svar så är det svårt att applicera direkt på en kvinna... :-)

  Oavsett hur känslosamma män är, har de mer tunnelseende än vad kvinnor har. :-)

  SvaraRadera
 19. Hur ska Ni fira midsommar?

  SvaraRadera
 20. Hjesan och återigen tack för er blogg som varit en räddning i vår vilsenhet det här året...Den har betytt oerhört mycket! Jag undrar på vilket sätt man märkte att Abbe ej kunde forma ljuden som han skulle, i vilken ålder ifrågasatte man det och varför? Vår tjej har svaljproblematik(knapp på magen) och är enda barnet så man har själv inget "ljudmässigt" att jämföra med. Tack för du upmärksammat Catch 22 och skulle du ngn gång skriva en bok är vi nog flera som delar med oss (dock kanske anonymt) av vår vardag. Jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb med att axla anonymiteten i bloggen, fortsätt så!! Jobba inom skolans värld och vet när det går snett... Glad midsommar!

  SvaraRadera
 21. HEJ!

  -Hur kommer det sig att du valt att ha så mycket bilder, videoklipp etc på Abbe när du själv och resten av familjen nästan aldrig "syns" och du skriver inte heller era riktigt namn osv. Okej, jag vet ju att bloggen "handlar" om Abbe, men ändå- hur går tankarna kring att du har han på bilder och inte brorsan exempelvis??

  -Vad har de små söta killarna för intressen?

  -Har du någonsin funderat på att ge ut någon bok? Du skriver ju väldigt bra här på bloggen! :)

  Och nej, jag hoppas att personen som skrev om dagens outfit bara skämtar- håll inte på med sånt! Det är just det som skiljer dig från så många andra stora bloggar, att du skippar sånt trams och faktsikt har något vettigt att säga/skriva om! Tack för att du skriver! Tack för att jag får läsa!

  GLAD MIDSOMMAR familjen Abbe! :)

  Sofie

  SvaraRadera
 22. Sitter du i jurys för typ slogantävlingar? Läser man alla motiveringar tror du? Ibland kommer det ju in tusentals svar. Om du vet nåt i denna fråga utveckla det gärna.
  Tack på förhand - en nyfiken!

  SvaraRadera
 23. Hej;

  hur hanterar du (och din fru men alla är olika) den oro - för vad det än må vara, talet, hjärtat, inlärningsvårigheter, infektioner etc., catch22 bjuder ju på så mycket - som du garanterat bär på och som troligen bubblar upp flera gånger om dagen? Hoppet är ju det som bär en, men ibland känns det ju bara så j-la orättvist.

  /pappa till Sigge, en 22:a han också

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.