Intresseklubben liksom.

23:29

Det här med bajseriet funkar ju inget vidare för Abbe. Han måste äta medicin varje dag för att det överhuvudtaget ska hända något, annars blir han hård i magen och förstoppad. Så har det egentligen varit ända sedan han föddes och så är det fortfarande. I och med detta är bajsning något som är väldigt jobbigt för Abbe och han därför inte fått någon koll på när det är dags, alltså är det blöja som gäller. Trots att han "är torr" sedan ett bra tag.

Men nu. Två dagar i rad har han bajsat på pottan istället för i blöjan. Jag ropar då rakt inte hej, för vi är långt ifrån över bäcken. Men det är ett fint personbästa för Abbemannen.

Ni har väl antecknat?

Andra bloggar om , , ,

10 kommentarer

 1. "Jag ropar då rakt inte hej, för vi är långt ifrån över bäcken."

  Så finurlig du är.

  SvaraRadera
 2. Grattis. Jag nöjde mig i och för sig med en mental notering, men gläds verkligen med er. Har ju inga egna, men däremot en brorson som länge envisades med att gå in i en garderob när han skulle till...

  SvaraRadera
 3. Såklart att detta är värt att läsas... Är ju jätte roligt att det har funkat lite iaf... Kram på er, är en flitig läsare men dock ej så flitig å att kommentera SORRY

  SvaraRadera
 4. Nar det inte funkar som det som det ska ar det ruskigt jobbigt. Annu en sadan funktion som vi manga tar for given. Hoppas att han far fortsatta gora framsteg.

  SvaraRadera
 5. Abbe är ALLTID bra men nu är Abbe ännu Bättre.


  Heja Abbe !

  Abbe Abbe Abbe !

  SvaraRadera
 6. Yess! Vet vad lycklig man kan bli av lite.....skit.
  Det som gällde för oss var VÄTSKA: Minst en liter om dagen, mer om det var varmt. Slarv var detsamma som microlax. Men nu fungerar det. Fick dessutom veta att för att exempelvis lactulos ska fungera måste man dricka till 10 ml = 1 l osv, det var något man glömt meddela...
  Nu håller jag alla tummar för att det ska fortsätta fungera med pottan. Heja,heja Abbe!

  SvaraRadera
 7. Du. Jag förstår verkligen. Min dotter hade någon låsning så att hon vägrade och vägrade och vägrade. att göra no2 var det värsta hon visste. hon gick till och med bakåt i utvecklingen och vägrade nummer ett med, innan det slutligen löstes. alltså, jag tänkte BARA på det hela dagarna. Det var typ det bästa som hade hänt när allt började funka.

  ge abbe en high five från mig!

  SvaraRadera
 8. halloj
  Har aldrig skrivit här förr men var bara tvungen att berätta. Vår dotter har struntat blankt i allt som har med att sluta med blöja att göra (3,5 år) För ett par veckor sen började vi med vitaminer, mineraler, omega 3 och pergoplex eller vad det heter... utan någon riktig förhoppning om nån sillnad alls utan bara för att hon har gått upp rätt dåligt i vikt senaste året. Det har gått en vecka nu och inte en blöj dagtid. Hon säger till när det är dax och travar iväg och gör både ettan och tvån på nolltid som om hon inte gjort annat i sitt liv. Och vi har inte hjälpt till tjatat eller föreslagit en enda gång.. Det bara kom.. Vi står som fågelholkar.. dock lyckliga fågelholkar.. säker på att Abbe redan får allt han behöver men ändå. Tack för en kanonblogg... en annan också i branchen

  SvaraRadera
 9. Äter han Rävlandaröra? Barn som gillar russin brukar gilla det med. Himla bra grej som får fart på det flesta magar, stora som små, och sen är det snällare än movicol. Jag jobbar på ett boende för ungdomar med speciella behov och den röran är vår frälsare i det närmaste.

  7 dl vatten
  2 dl katrinplommon
  1-1 1/2 dl russin
  1 1/2 dl hela linfrön
  1 1/2 dl vetekli

  Blanda vatten, katrinplommon, russin och linfrön i en gryta och låt stå över natten. Koka röran i 10 min. Tillsätt vetekliet. Låt kallna. Servera en klick på tex. gröt eller fil. Det ser kanske inte så gott ut men det är effektivt. Röran håller sig minst en vecka i kylen.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.