Glad midsommar.

18:01

Jag ska se om jag kan få tyskar, engelsmän, amerikaner, japaner, indier, portugiser och brazilianare att dansa små grodorna med mig. Vad tror ni?

Svar på era frågor kommer.

6 kommentarer

 1. Jag tror du fixar det....men varför inte försöka med "Så gå vi runt kring en enebärabuske"...." det skulle vara roligt....har själv aldrig lyckats med det....:)...i utlandet vill säga...

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag är från Tyskland.
  Kanske jag kan hjälpa dig..

  ;-)

  SvaraRadera
 3. Om någon kan få alla nationaliteter att dansa små grodorna så är det du! Jag menar att fixa så roliga barnkalas som ni gör är ju småpotatis i jämförelse. Berätta gärna hur det gick? Och hur du gjorde för att få dem att dansa.

  SvaraRadera
 4. Det låter som en lagom svår uppgift, men så himla roligt om du lyckades!

  SvaraRadera
 5. Hur gick det? Fick du med dig några från far away? :D

  *Du har väl inte glömt att läsa veckans inlägg i min blogg om att Hylla mammabloggarna? Eller lägga till mig på Bloglovin föresten!*

  SvaraRadera
 6. Åh va roligt! Jag fick brassar att dansa som smågrodor för ett par år sedan, och vid jul 2008 dansade portuguiser och jag runt en julgran :) Sverige ut i världen!

  Följer bloggen alltid!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.