Kisseriet – check!

23:21


Bästa målsman!


Jag har tittat på undersökningen som gjordes på Abbe den 23/4 2009 då han gjorde en så kallad urinflödes- och residuralmätning. Denna visar att han har normalstor urinblåsa och att han kissar med normal stråle samt närmast tömmer sin blåsa helt, alltså normal undersökning. Man tog i samband md undersökningen ett njurprov ett så kallat S-kreatinin som också var normalt 34 µmol/L. Nästa besök hit kommer att bli hösten 2010.

Med vänlig hälsning
Xxxx Xxxxxxx
Barnläkare

12 kommentarer

 1. Har lagt till er på Bloglovi'n nu! Heja Abbe!!! Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag är relativt ny, men läst allt från början. Gillar er skarpt och hoppas att det kommer gå bra för Abbe även i framtiden. Vad jag undrar är hur du hade tänkt lägga upp bloggen. Kommer du alltid redovisa allting om Abbe? Jag menar när han börjar skolan kanske det inte är så kul för honom att halva Sverige vet att han har en normal urinblåsa.. Kramar

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt! Det är ni värda (:

  SvaraRadera
 4. Finns en award att hämta i min blogg om ni är intresserade.

  SvaraRadera
 5. Johanna: Vad kul. Välkommen att följa oss.

  Mysan: Det är en väldigt bra fråga du ställer. Jag har funderat en del på det där. Som jag ser det kanske jag inte skriver den här bloggen i en evighet, men om jag fortsätter så länge att det kan påverka Abbe eller hans brorsa på något vis så måste de får vara med och bestämma hur de vill ha det och då ska jag lyssna på dem. Det lovar jag.

  Men halva Sverige? ... det är ingen Blondinbella-stor publik jag har. ;-)

  Fast du har absolut en poäng.

  Anonym: Just så.

  Imanjable: Ja det är skönt att kunna bocka av något från den långa oroslistan, och veta att det inte är återbesök förrän om över ett år.

  Gunsan: Vad spännande! Jag ska genast kolla in den.

  SvaraRadera
 6. Hej toppen att allt var OK.'

  Jag hoppas ni får en härlig
  sommar.

  Hälsningar Annelie

  SvaraRadera
 7. Hej toppen att allt var OK.'

  Jag hoppas ni får en härlig
  sommar.

  Hälsningar Annelie

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.