Men för helvete, Telia!

23:27

Nu är det tio dagar sedan blixten slog ner uppe i våra trakter, och vi har fortfarande inte fått varken telefon eller bredband tillbaka. Nu får de bannemig agera snart. Okej jag fattar att det inte är Telias ledningar utan något jäkla dotterbolag som heter Skanova som sköter det. Men det är till Telia jag betalar mina räkningar och det är hos Telia jag felanmäler. De får helt enkelt se till att skiten funkar nu.

Andra bloggar om , , , ,

8 kommentarer

 1. Det är telia, allt tar lång tid. När jag var student pajade telefonen. Låååång väntan på att fixa. Nej, vi kan inte komma förrän då. Han kom, vred om tre skruvar, öppnade ett skåp, fnös, drog om några skruvar och whoops, det fungerade. Det tog tio minuter och för det väntade jag i tre veckor. Kräv pengar tillbaka för de dagar ni är utan. Krav på pengar tillbaka sätter fart på dem.

  SvaraRadera
 2. Har jobbat åt Telia Kundtjänst (och ett par andra kundtjänster därefter). Ta namn på alla du pratar med, be om skriftligt på kompensationer och löften...

  SvaraRadera
 3. Telia är djävulen på jorden. Jag vet inte hur många av mina vänner, och jag själv, som bråkat med dem genom åren.
  Värst var när de inte sa upp abonnemanget jag ville avsluta, utan satte det av nån anledning i nån sorts vilande fas. Sedan skickade de mina räkningar till en adress jag aldrig bott på, självklart gick de så småningom till inkasso (som skickade till min bokföringsadress) och sedan satt man där med hjärtat i halsgropen och betalade räkningen fortare än kvickt för att inte hamna hos kronis. När jag ringde sa Telia att de saknade skriftlig uppsägning trots att jag skickat in det både en och två gånger. De vägrade förstå att adressen de hittat på (studentgettohuset bredvid mitt) inte gick till mig och vägrade uppenbarligen ändra. Detta upprepades 3 ggr utan att någon enda människa på företaget kunde förstå att deras jobb bl.a. går ut på att se till att sånt här inte händer.

  Idag, när jag inte är 18 och "ny-hemifrånflyttad", hade jag fajtats betydligt hårdare än jag vågade då. Istället avråder jag alla jag känner att ha med dem att göra. "Telia" - det är en svordom. Snälla Abbepappan, byt!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Du får gärna ta kontakt med mig så kan jag se vad det är som drar ut på tiden.
  Du kan maila mig på karin.nordlund(at)teliasonera.com
  Med vänlig hälsning
  Karin Nordlund, Informationsansvarig Telia Kundrelationer

  SvaraRadera
 5. Så händer hos mina föräldrar med.. mamma ringde ner kundtjänst ovh klaga..och tillslut fick hon en telefon i kompensation..Så otroligt fin blogg=)

  SvaraRadera
 6. BYT!! Det finns andra billigare och BÄTTRE än Felia

  SvaraRadera
 7. Hrm, nu har ju visserligen Karin Nordlund reagerat, bra jobbat Abbepappan! Men jag hoppas inte att det slutar med att ni får sk fastmobil istället... Det blev många tvångsanslutna till efter Gudrun. Funkar det? Tja, ibland.
  Fast oftast kan man inte prata längre än en kvart...

  SvaraRadera
 8. Ett pluspoäng till Telia och Karin Nordlund säger jag. Så ska kundrelationer skötas. Dessvärre har jag ännu ingen telefon och verkar få vänta tills på fredag. Byta bolag hjälper inte så mycket i det här läget faktiskt. De är ändå i händerna på Telias dotterbolag Skanova som sköter nätet så det hade varit samma tekniker som hade åkt ut och kollat även om jag haft ett annat telefonbolag.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.