Pappa Abbe.

21:28

Det är mycket mamma, pappa, barn-lekar nu. Abbe är pappa och har två barn, två bebisar, som heter Tåget Thomas och Tåget Thomas.

Andra bloggar om , ,

12 kommentarer

 1. Å Abbes pappa - du skriver så jag fnissar långt in i själen! Tack för en världsfin blogg!

  Glad sommar!

  Jes

  SvaraRadera
 2. Vilka fina namn =) Heja Abbe!

  SvaraRadera
 3. Håller verkligen med Jes, det liksom bara strålar kärlek ur dina ord samtidigt som man blir fnissig av just detta inlägg.

  Själv väntar jag första barnet, kanske skulle fundera över Abbes eminenta namnförslag... :)

  Hejja Abbe-pappan!

  SvaraRadera
 4. Hej Abbes pappa!

  Det var längesedan jag skrev en kommentar, men jag är fortfarande grymt imponerad av denna fantastiska blogg. Det är lite extra spännande eftersom jag hör även Abbes mammas (inga namn nämnda) berättelse ibland.

  Abbes pappa, du borde verkligen skriva en bok! Det du skriver är gripande, underhållande och gripande.

  Ha en kanonbra sommar hela familjen!

  kram
  ewa (och KJ)

  SvaraRadera
 5. Att titta in hos dig är min favoritstund på dagen.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, det låter sannerligen som en fin familj. Jag håller med alla föregående talare; vilken fantastisk skribent du är, Abbepappan! Jag tänkte faktiskt fråga om jag får länka till dig i ett inlägg över mina absoluta favoritbloggar?

  SvaraRadera
 7. Ja, men kan väl inte ha bättre bebisar än Tåget Thomas? Håller sig liksom alltid på banan :-)

  SvaraRadera
 8. HEj!
  Har läst er blogg ett bra tag nu och inser hur olika livet kan te sig. Ni verkar ändå vara en stark och positiv familj som klarar av situationen bra. Själv har jag tre barn. Vår son Robin fick leukemi då han var 9 år. Genomgick alla möjliga behandlingar, klarade sig och fick återfall. Tyvärr dog Robin efter tre år. Det här var för snart 7 år sedan. Livet går vidare men i en annan dimension. Man förändras. Lycka till.
  Kramar Anette

  SvaraRadera
 9. Tack alla. Ni säger fina saker och det gör mig sommarvarm i hela magen.

  Ewa S: Hej på dig. Det var länge sedan. Ha en fin sommar ni med.

  Ordrik: Självklart får du länka. Att bli omnämnd som favoritblogg är en stor ära.

  Anette: Jag är ledsen för Robin. Men det är skönt att läsa att ni ändå hittat en mening med allt. Kram.

  SvaraRadera
 10. När min dotter var i samma ålder hade hon två mjukis-katter som hette Ceasar och Ceasar...

  SvaraRadera
 11. Tänkte på Abbe när vi var i Tallin för ett tag sedan och å k t e Tåget Thomas.... =)

  SvaraRadera
 12. HAHA!
  jag skrattade rakt ut och det händer sällan av saker man läser på internet.
  Lät så underbart, och det gör mig lycklig att Abbe med sina speciella behov kommit till en så underbar familj. Jag jobbar med barn med problematik som familjerna inte klarade av och som nu hamnat hos oss istället, det gör ont i hjärtat att se dessa fantastiska varelser som ger en så mycket kärlek och värme och vad deras familjer går miste om.
  Glad sommar!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.