Storebror – fransosen.

23:16

Alltså jag vet inte var han får alla sina ord ifrån. Jo jo, självklart kommer en stor del av snacket från mig och mamman, men allt som oftast överraskar han mig med ordval som jag inte kan påminna mig att jag använder så särskilt ofta. Och uttryck jag verkligen inte väntar mig ur en sexårings mun.

– Pappa det var jättekul att göra de där slangbellorna.
– Jaså.
– Jag gjorde min helt själv.
– Nähe?! Vad bra.
– Ja visst. Hittade en bra pinne i skogen, sågade av den, fixade gummiband, knöt fast det och så – Voilà!

Andra bloggar om , , ,

10 kommentarer

 1. hur går det med årets biodlande? (läste just nåt om att biodling blivit poppis, kom att tänka på er...)

  SvaraRadera
 2. Vet du vad? Vår bin klarade inte vintern i år, så vi är helt bi-lösa nu. Känns riktigt trist faktiskt. Jag saknar deras surrande i buskarna. Vi var lite sega i starten i våras så vi fick aldrig köpt några nya samhällen men det får det nog bli ändring på till nästa år.

  SvaraRadera
 3. Barn kan både det ena & det andra! ^^
  Klart ni ska ha nya bisamhällen! :) Jag jobbar på Joel Svenssons vaxfabrik i Munka - Ljungby - www.joelvax.se Kanske ni rent av har beställt saker från oss? :)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Jag tror på TV, cynisk som jag är.

  SvaraRadera
 5. Rackarns så underbar han är storebror! Tror bestämt jag är lite småkär i honom :)

  SvaraRadera
 6. Jag håller med Julia.
  Mycket är nog från TV också.

  SvaraRadera
 7. Vill bara sända en varm kram till storebrorsan och Abbe. Vilka underbara ungar! Det har varit ett nöje att läsa igenom bloggen (även om det tog ett par timmar och många irriterande kommentarer från sambon) Jag har både skrattat och gråtit. Kan knappt föreställa mig vad ni gått igenom allihopa! All min respekt till er! Stora Kramar

  SvaraRadera
 8. Nu har jag läst din blogg i princip ordagrannt från början fram till idag. När man väl börjat läsa var det svårt att sluta. Har varit som att läsa en gripande bok och tack för att jag fått lära mig mer om Abbes sjukdom. När jag nu läst klart måste jag bara fråga; har du funderat på att sammanställa allt till en riktig bok någongång? Hjärtsjukdomar i allmänhet och Abbe i synnerhet skulle förtjäna en sådan uppmärksamhet. Och jag skulle vilja läsa.

  SvaraRadera
 9. Hej Abbes pappa

  Precis som Tina har jag precis last klart din blog, fran allra forsta inslaget till det senaste. Imorse pa vag in till kontoret tankte jag att det inte var sa farligt att jobba denna mandag eftersom jag kanske skulle hinna lasa ”Heja Abbe” under lunchen. Ville tacka for underbar, sorglig, inspirerande, rolig lasning - och fantastiskt fina bilder. Jag kanner att jag har lart mig sa mycket, inte bara om just Abbes kromosomfel och dess konsekvenser utan aven om vad det innebar att vara foralder med all dess oro och gladjeamnen (har sjalv en skrott som ar ett ar gammal). Jag hoppas att du aldrig slutar skriva och att storebror och Abbe fortsatter att vara glada och sa friska som mojligt. Och snalla, halsa din fru att jag forstar att det maste kannas trist nar bloggen tar alltfor mycket av din tid, men vi lasare ar tacksamma att hon delar med sig. Tack fran regnigt London, blyga kramar, S

  SvaraRadera
 10. Lycka till med bina nästa säsong då!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.