Turistens klagan.

21:14

Jag sitter på vår balkong och har ätit folieinpackad trerättersmeny med ett taskigt rödvin som låg i en välkomstkorg på rummet då vi kom. Vi delade upp oss lite ikväll, så mamman är i poolbaren med storebror och spelar chack. Mysigt. Han behöver få känna att det är lite semester på hans villkor också, hur svårt det än är.  

Lustigt nog kommer jag att tänka på en textrad ur en en underbar Cornelis Wreesvijk-klassiker. Märkligt. Fattar inte var jag fick den ifrån plötsligt?  

"Själv är jag bakom lås och bom på mitt hotell, en kväll bak barrikaden, en vanlig kväll ..." 

4 kommentarer

 1. Näe, vilken otur ni har! Hoppas lillkillen kryar på sig snart, så ni får komma hem så småningom..
  Jag har läst igenom hela bloggen, det tog tre dagar med en hel del avbrott (så klart med barn omkring sig ;) ), vilken sköning han verkar vara, er Abbe!
  Jag fortsätter följa dig/er här i bloggen, hur som verkar han vara väl rustad för framtiden med en sådan stark familj kring sig.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. tufft läge, bra låt :)

  SvaraRadera
 3. En undran. Abbe hade ju hög feber innan. Är det då inte tredagars feber Abba har? Då får man värsta utslagen efteråt och dessa smittar inte.

  SvaraRadera
 4. Hoppas det går över snart:)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.