Så här första vardagen på semestern.

21:28

Förkylningen var intensiv men kort. Okej, jag hostar och snorar fortfarande men mår riktigt bra ändå. Jag måste ha badat bort den i det västkustska saltvattnet, eller om det kan ha varit nubbarna jag drack till den den smörstekta makrillen i dill- och gräddsås. Vad vet jag?

Jag tror jag firar semestern med att bjuda på en favorit i repris, några sommarvisor från Abbe. Varsågoda:Andra bloggar om , , , , ,

7 kommentarer

 1. Man kan inte annat än le när Abbe sjunger... Vilken underbar unge ni har =)

  SvaraRadera
 2. Han är ljuvlig er Abbe. Det här gjorde min dag, och klockan är bara 9.30 på morgonen. Tack Abbe, och tack Abbes pappa som delar med sig av sin fantastiska lilla grabb!

  SvaraRadera
 3. jag har en tremånaders brorson som låg och gnällde lite för att hans pappa var tråkig. sen började abbe sjunga pippis sommarsång och den uttråkade brorsonen blev en väldigt glad bäbis. det var som en liten bonus för oss att hitta en ny favoritvisa. tacktack.

  SvaraRadera
 4. Söta go´a lilla Abbe!!!
  //Mia

  SvaraRadera
 5. åh! han är ju helt fantastiskt ljuvlig!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.